Single groepsreizen in Japan

Hoogtepunten als Mount Fuji, unieke fietstocht langs de Seto Binnenzee en een treinreis per Shinkansen.
We overnachten in comfortabele drie- en viersterrenhotels.
Groepsrondreis met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

Single reizen Japan – Ontdek het land van de geisha’s

Wij durven wel te zeggen dat Japan toch wel één van de meest bijzondere bestemmingen uit ons aanbod is. Japan groeit aan populariteit als reisbestemming en dat is natuurlijk niet voor niets. Daarom bieden wij ook single reizen naar Japan aan, waarbij u met een gezellige groep singles alles over dit land te weten komt. Een reis inclusief vluchten, overnachtingen en diverse excursies.

Van Osaka tot Hiroshima

Onze single reizen in Japan starten veelal in Osaka, de derde stad van Japan die een goede indruk geeft van het leven in de metropolen van Japan. Aan de ene kant zien we hier het moderne stadsleven, maar aan de andere kant ook de traditionele wereld zoals het kasteel waar shoguns en samoerai eeuwen geleden woonden. Maar de single reizen in Japan bestaan ook uit een bezoek aan het indrukwekkende Hiroshima, waar de sporen van de verwoesting door de atoombom in 1945 zijn opgelost in een moderne, welvarende stad. Daarbij hoort ook een bezoek aan het Peace Memorial Park met het herdenkingsmuseum. Gegarandeerd een indrukwekkende ervaring.

De keizerlijke hoofdstad

Ook onderdeel van het programma van onze single reizen in Japan is een bezoek aan Kyoto ofwel de keizerlijke hoofdstad. Hier zien we de traditionele Japanse architectuur die ons meeneemt naar vroeger. En wie weet lopen we hier wel een echte geisha tegen het lijf! De stad telt meer dan 2.000 tempels, waarvan er zelfs 17 zijn erkend op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Ontdek de diversiteit in Tokyo

Als we aan Japan denken, denken we vaak ook snel aan de hoofdstad Tokyo, die ook op de route ligt van onze single reizen. Een stad met veel diversiteit, waarbij modern en traditioneel elkaar ook afwisselen. De reisleider zal alles vertellen over deze bruisende hoofdstad.

Bekijk onze single reizen naar Japan

Bekijk onze single reizen naar Japan en ontdek het programma van dag tot dag, want er is nog zoveel meer dat deze reizen zo bijzonder maakt. Wij regelen de complete reis, inclusief overnachtingen in comfortabele hotels en diverse excursies. Bepaal zelf aan welke excursies u wel of niet wilt deelnemen. Ga met ons mee en ontdek het echte Japan tijdens onze single reizen!