Verlenging hotel in Tokyo / per nacht

U kunt uw verblijf in Tokyo per nacht verlengen in het Sunshine City Prince Hotel (of gelijkwaardig) op basis van logies en ontbijt.

Aandachtspunten

  • Gezien de grote drukte in Tokyo, is het mogelijk dat uw verlengingshotel niet hezelfde is als het oorspronkelijke rondreishotel en dient u rekening te houden met een eventuele toeslag.
  • Bij verblijf in Tokyo op zaterdag of op feestdagen, dient u rekening te houden met een eventuele toeslag.
  • Indien je verlengt, boeken wij automatisch een transfer voor je. De kosten voor de transfer kunnen wij hier, vanwege systeemtechnische redenen, helaas niet tonen. De kosten worden wel berekend tijdens het maken van de prijsberekening/boeking. Boek je de verlenging voor één persoon, dan zit een deel van de transferkosten al wel in de prijs van de éénpersoons kamertoeslag opgenomen. 

Hotels

Sunshine City Prince Hotel - Tokyo

Sunshine City Prince Hotel bevindt zich in het centrum van de stad in de levendige wijk Ikebukuro. Direct aan het veertig verdiepingen tellende hotel grenst een uitgebreid winkelcentrum. Het hotel heeft een grote ruime lobby, diverse restaurants, een bar en een souvenirwinkeltje. Je hebt de keuze uit een Japans of westers ontbijtbuffet. De kamers zijn comfortabel ingericht met airconditioning, televisie, telefoon, kluisje, koelkastje, koffie-/theezetfaciliteiten en badkamer met bad/douche, toilet, haardroger en Yukata (katoenen kimono) met slippers.

Prijzen

Prijzen Verlenging hotel in Tokyo / per nacht

Prijs vanaf   € 98,- p.p.p.n.