Familie rondreizen in Jordanië

Hoogtepunten als woestijn van Wadi Rum, Petra en drijven in de Dode Zee.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

Jordanië met kinderen – Ga samen naar de woestijn

Ontdek woestijnsprookjes met de hele familie tijdens een reis naar Jordanië met kinderen. Tijdens de gezinsvakantie in Jordanië gaat de hele familie op ontdekkingsreis in dit bijzondere land. Er zijn speciale excursies geregeld waar de hele familie van zal genieten. Van een jeeptour door de Wadi rum woestijn vallei tot een overnachting in een bedoeïenenkamp, het hoort er allemaal bij!

Gezinsvakantie Jordanië: een ontdekkingsreis

De familiereizen naar Jordanië zijn een grote ontdekkingsreis met leuke excursies, maar we leren ook veel over de bijzondere geschiedenis van Jordanië met de overblijfselen uit de tijd van de Romeinen, de Bijbel en het tijdperk van de kruisvaarders. Wisten jullie bijvoorbeeld dat er veel bekende films in Jordanië zijn opgenomen zoals “Indiana Jones and the Last Crusade?”. We komen er alles over te weten tijdens de gezinsvakantie in Jordanië.

Volop mogelijkheden

Naar Jordanië met een kind is heel goed mogelijk dankzij onze speciaal samengestelde reizen. We hebben bijzondere en comfortabele overnachtingsplekken en leuke activiteiten geregeld voor het hele gezin. Bekijk ook de mogelijkheden voor een groepsreis naar Jordanië of een singlegroepsreis naar Jordanië. Volop mogelijkheden en wij zorgen er altijd voor dat alles goed geregeld is!