8-daagse familie groepsreis Woestijnsprookjes

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

19 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,3
Toegevoegd op: 10-11-2019

Prachtige rondreis langs alle highlights van Jordanië

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 29-10-2019

Een onvergetelijke reis, met Karim als geweldige reisleider

Ik kan deze reis aan iedereen aanbevelen, dit land moet je gezien hebben

Petra Schipper uit Nieuwkoop
9,0
Toegevoegd op: 28-10-2019

Afwisselende reis in een fascinerend land. Top ervaring!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 27-10-2019

Warme kennismaking met het Midden-Oosten dankzij onze geweldige reisleider!

Highlights: slapen in de woestijn, het ervaren van de cultuur van de bedoeïenen en Petra. De reisleider is super enthousiast en doet er alles aan om de groep te vermaken. Bijzondere complimenten aan deze reisleider. We hebben dankzij hem een geweldige week gehad in Jordanië. Verbeterpunten: het hotel Arena Space in Amman kan beter (schoner, in een andere nette wijk en beter eten) en daarnaast kan het hotel Ramada in de dode zee beter (het restaurant is net een vreetschuur, het hotel bevindt zich niet in een mooie omgeving en is niet direct aan het strand). Al met al, we hebben een geweldige week gehad met elkaar. De familiereis is geslaagd!

8,3
Toegevoegd op: 27-10-2019

Een prachtige belevenis met allemaal hoogte punten.

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 27-10-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 06-08-2019

Petra gaat om 6 uur open. Zorg dat je er meteen bent dan kun je in de schaduw de klim naar de High Place of Sacrifice maken. Dat is echt de moeite waard. Koop niets in de mozaïek werkplaats vlakbij Mount Nebo. Het is leuk om te zien hoe ze werken maar ze maken niet alles zelf. Er staan spullen die niet eens gemozaïekt zijn maar waar in de verf is gekrast waardoor het lijkt alsof het mozaïek is. En dan zeggen ze dat het toch echt met de hand gemaakt is.... Ze vragen de hoofdprijs en zeggen dat je een eerlijke prijs krijgt. Wij zagen dezelfde spullen (allemaal nep) voor de helft van het geld in andere winkeltjes.

9,0
Toegevoegd op: 05-05-2019

Een reis om nooit te vergeten. Marc, onze reisleider was fantastisch.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Joke de Ruiter
8,0
Toegevoegd op: 30-07-2018

een bijzonder en enerverend land met een prachtige natuur en historie

Er is geen omschrijving ingevuld.

Cees van Eekelen
9,7
Toegevoegd op: 29-07-2018

Jordanië verbindt landen en landschappen, geschiedenis en heden, politieke stromingen en culturen.

Jordanië is een jong land met oude geschiedenis. Amman is westers, landinwaarts steeds Arabischer, de woestijn het domein van de Nomads. Hoogtepunten voor de kids en ons: de jeepsafari in Wadi Rum en snorkelen in de Rode Zee. Neem een lange, brede sjaal mee voor zon, zand en stof van de zandduinen in de woestijn! En boek de dag erna zeker de bootexcursie met snorkelen boven het koraal. Petra was fantastisch om te zien en de wandeling meer dan waard. Heerlijk gezwommen in ieder hotel. Bedden in woestijnkamp waren schoon en ruim. Tip: Neem muziek mee op je mobiel! Van te voren kan je je inlezen maar de reisleider en gids vertellen je alles wat je moet en wil weten in het Nederlands. Al die historische wetenswaardigheden en actuele verhalen maken Jordanië nog interessanter. En de chauffeur reed ons comfortabel en veilig het land door. De afstanden zijn niet supergroot. Kortom: deze afwisselende reis is een aanrader voor jong en oud.

Petra