Familie groepsreis Woestijnsprookjes

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Amman

 • Hubbly Bubbly Diner

  JOD 13 p.p.

  Geniet van een traditioneel Jordaans diner in één van de oudste restaurants in Amman. Uiteraard kan een kopje traditionele koffie en
  het roken van een waterpijp niet ontbreken.

  Prijs is op basis van een vast menu en exclusief transport.

Optionele excursies in Aqaba

 • Boottocht Rode Zee

  JOD 30 p.p.

  U kunt de hele middag genieten aan boord van een luxe boot en gebruik maken van het aanwezige snorkelmateriaal. Lekker relaxen voordat u weer naar huis terugkeert. Inclusief BBQ- lunch.

 • Berenice Beach Club

  JOD 10 p.p.

  Een dagje vertoeven aan de kust van Aqaba! Per shuttlebus wordt u naar de mooie Berenice Beach Club gebracht waar u heerlijk kunt relaxen. De shuttlebus vertrekt ieder uur van het hotel naar de beach club v.v. In deze Beach Club kunt u gebruik maken van de volgende faciliteiten: diverse watersporten, duiken, snorkelen en verwarmde zwembaden met uitzicht over zee. Ook is er een strandbar, fastfood restaurant en een a-la-carte restaurant.

Optionele excursies in Wadi Rum

 • Verlenging Jeepsafari Wadi Rum

  JOD 15 p.p.

  U kunt de jeepsafari door de Wadi Rum met twee uur uitbreiden. U ziet dan nog meer spectaculaire landschappen in deze mooie woestijn!Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven