8-daagse groepsrondreis Duizend en één Nacht Jordanië

Je krijgt van ons:
  • Alle hoogtepunten van Jordanië
  • Verblijf in vijfsterren Movenpick hotel in Aqaba en aan de Dode Zee
  • Traditioneel bedoeïenendiner
  • Een magische overnachting in Wadi Rum
  • Deskundige FOX reisleiding

Laat je betoveren tijdens deze reis, beleef de magie van de woestijn en de verborgen roze stad Petra!

Tijdens deze rondreis bekijken wij alle hoogtepunten van Jordanië en je zult wat voor schoonheid dit land allemaal te bieden heeft. Zo bezoeken we het wereldberoemde Petra én de prachtige woestijn van Wadi Rum.

Met ons bezoek je niet alleen de plekken die in de reisgidsen staan, maar we zien ook het idyllische Shobak. Een verlaten dorp op zo'n 1600 meter hoogte met een kruisvaardersburcht. De meeste reizigers zijn hier verwonderd door de rust en stilte. 

Kwaliteitshotels op ideale locaties
We verblijven in comfortabele hotels, in de buurt van de belangrijke locaties, zoals aan het strand of in het centrum van de stad. Wij hebben ook nog een hele speciale overnachting voor je in petto, we overnachten in de woestijn bij de bedoeïenen, een geweldige ervaring waarbij je versteld zult staan door de prachtige sterrenhemel! Ook verblijven we bij de Dode en aan het strand van Aqaba in een luxe vijfsterren Movenpick hotel.

Onze reisleiders staan voor je klaar
Tijdens deze reis door Jordanië word je begeleid door één van onze deskundige Nederlandssprekende reisleiders, zij hebben deze reis al vaak gemaakt en kunnen je alles vertellen over het prachtige Jordanië en haar vriendelijke, gastvrije inwoners.

 
Een prachtig filmpje van de Jordanië reis Duizend en één nacht, gemaakt door onze reiziger Rachelle

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers