Groepsrondreis Duizend en één Nacht Jordanië

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

89 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 16-09-2018

Prachtige en unieke ervaring !

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 15-09-2018

Unieke ervaring voor jong en oud

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 22-07-2018

Prachtige reis met een lieve zorgzame reisleider Paul.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 22-07-2018

Petra stak er met kop en schouders bovenuit, maar heel Jordanië is werkelijk schitterend (en warm).

Alles wat ik gezien heb is mooi. Petra steekt er met kop en schouders bovenuit. Het was echt bloedheet, maar alles waard. Een unieke ervaring in de Dode Zee. Je beseft pas hoe zout het is als je benen omhoog geworpen worden. Wadi Rum met zijn rotsformaties is ook schitterend en vergeet de hoofdstad Amman niet en Jerash. De Romeinen heb en hier duidelijk werk achtergelaten en dat is geweldig om doorheen te lopen en te bekijken.

Mw. C - Capelle ad IJssel
10,0
Toegevoegd op: 21-07-2018

Gevarieerde reis met super reisleider en reisgids

Gevarieerde reis. Goed opgebouwd. Relaxen de laatste 2 dagen. Reisleider Paul en gids Galeb helemaal top! Onvergetelijke ervaring. Een aanrader. Land zelf wel ontzettend duur

Mw. A
8,6
Toegevoegd op: 21-07-2018

Een voor mij unieke eerste rondreis

Mijn eerste rondreis is er één nooit te vergeten. Perfect programma een leuke groep goede accommodatie en een goede gids. Een aparte vermelding voor Paul onze reisleider een unieke man die die de reis nog onvergetelijker maakte dan hij al was.

Dhr. M
9,5
Toegevoegd op: 21-07-2018

Ontzettend leuke reis gehad.

In de zomer is het wel heel warm maar desalniettemin goed te doen. Voordeel is dat het in de zomer minder druk is. En dat is vooral bij het bezoek aan Petra erg prettig. We hadden een heel goede locale reisleider. En een super goede reisleider van Fox. De groep was ook heel gezellig.

Mw. P
8,6
Toegevoegd op: 22-06-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 11-06-2018

Verrassend mooie reis met een prettige diversiteit aan bestemmingen!

Prachtig land met echt heerlijk gevarieerd eten, w.o. lam, kip, veel groente, humus en zoete toetjes te over. Jordaniërs zijn prettige mensen in de omgang hebben humor en zijn zeker niet opdringerig in winkels of stalletjes. Neem goed de tijd in Petra (groter dan gedacht) ga als het kan ga zo vroeg mogelijk aan de wandeling beginnen naar het klooster (warmte) met een ezel kan ook (!). Indien er de mogelijkheid is voor de avondkaarslichtvoorstelling, gewoon doen! (17jod) en van de muziekkeuze mag je iets vinden ;-). Temperaturen (juni) waren plus 30 zorg altijd voor voldoende water, wordt in bus ook aangeboden tegen schappelijk prijs. Nabij Dode Zee was het wel heel warm, dus dobbersessie later in de middag aan te raden. En de modder; ook lekker smeren. Een goede reisleiding en gids (Karim en Habib) heeft deze reis ook tot een succes gemaakt. Oja dat extra beddengoed voor de " tent"- overnachting is niet nodig. Dat scheelt kilo's ;).

Dhr. C - Numansdorp
8,6
Toegevoegd op: 11-06-2018

Als een wervelwind door dit Westers-georiënteerd Arabische land met een rijk cultuur

Groepsreis is geheel verzorgd, na afdracht van ongeveer 300 JOD is behoudens drankjes zo ongeveer alles ALL-IN; Alle highlights worden in deze week bezorgd; Petra is fenomenaal, uitzicht over woestijn-oppervlakten is geweldig. Heel apart om, dobberend op een jacht zowel Egypte, Syrië, Jordanië en Israel te kunnen zien liggen. Overnachting in tenten was bijzondere ervaring - aanrader!

Dhr. T - Heesch
Terug naar boven