Groepsrondreis Duizend en één Nacht Jordanië

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

71 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 30-03-2018

prachtige reis

Deze reis was prachtig. De reisleiding deed meer als zijn best om iedereen een prettige vakantie te bezorgen. Ze wisten heel veel over hun land en deze kennis brachten ze met plezier over aan ons.

Mw. N - Margraten
9,0
Toegevoegd op: 26-03-2018

Een reis naar het " beloofde" land.......Alles wat Fox beloofd heeft, is uitgekomen.

Mw. den H - Breda
9,5
Toegevoegd op: 25-03-2018

We hebben ons laten betoveren door het land, en konden onbezorgd genieten dankzij Fox

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 25-03-2018

Ongelofelijk mooie wisselende natuur en cultuur.

Zeer mooie en interessante reis v.w.b. de soms zeer verschillende natuur die we hebben gezien. De belangrijkste historische (b.v. Petra) overblijfselen zijn ongelofelijk mooi en interessant om te ervaren. Het contact met de lokale bewoners was zeer vriendelijk en interessant, ze willen veel met je delen, b.v. meedoen aan een family etentje, gratis water meekrijgen bij gebrek aan wisselgeld, etc. GEWELDIG!! In Nederland helaas totaal afwezig. Leuke en interessante discussies over geschiedenis en geloven. De lokale reisleider had een bijzondere humor. Bij een opmerking van één van de medereizigers: Hier zijn tienduizenden mensen om zeep geholpen, was de reactie: Onmogelijk want we hadden toen geen zeep! Geen verspreking maar "echt" gemeend, geweldig. De reisleider had het tempo en de voorbereidingen prima voor elkaar. Echt aan te bevelen !!!! De groep van 26 mensen was geen probleem!

Dhr. H - Emmen
10,0
Toegevoegd op: 12-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. E - Dwingeloo
10,0
Toegevoegd op: 11-03-2018

zeer indrukwekkende rondreis met zeer gevarieerd programma.

Dhr. H - Diepenveen
9,5
Toegevoegd op: 11-03-2018

Adembenemend, betoverend en indrukwekkende reis.

Zeer goed opgebouwde reis met iedere dag een totaal andere beleving die je in korte tijd langs de hoogtepunten van Jordanië leidt, zowel Petra als Wadi Rum en de Dode Zee zijn absoluut indrukwekkend en bijzonder. Alles was perfect georganiseerd door onze reisleider Karim en de Jordaanse Habib, zij gaven de meerwaarde aan deze reis door hun goede uitleg over Jordanië. De veiligheid is zeker gegarandeerd. De bootreis is ook heel leuk om te doen en vooral het snorkelen. Wij hadden lakenzakken bij ons, maar dit was niet nodig in het mooie eco tentenkamp in de woestijn. Wij hadden veel geluk met het weer in deze periode! De alcoholische dranken zijn behoorlijk aan de prijs. Deze reis is zeker de moeite waard, een aanrader om nooit te vergeten!

Dhr. L - Veenendaal
9,5
Toegevoegd op: 11-03-2018

Ideaal om veel te beleven in “1 week”

Dhr. V - Oostmalle
9,5
Toegevoegd op: 10-03-2018

Jordanië is een geweldig land, met vriendelijke mensen en iedere dag wat nieuws te zien/ontdekken

Fantasisch land, vriendelijke mensen. Iedere dag weer een nieuwe bezienswaardigheid; alles even interessant. Petra is één de hoogtepunten. De klim naar het klooster (met of zonder ezel) is zeer de moeite waard. Fijn dat je de hele dag de tijd hebt om in Petra te verblijven. Het rondrijden en verblijven in de woestijn was ook te gek! Fraaie vergezichten en een ondergaande zon. Overnachten in een tentje, en de volgende dag naar een 5 sterren hotel in Aqaba. Alles zit in deze reis. De reisleider en gids (Karim en Habib) waren ge-wel-dig! Spreken beide goed Nederlands, vertellen zeer veel over het land en de tradities, en zijn gezamenlijk (bijna) een komisch duo. Erg leuk! Het vertellen via de kastjes/oortjes werkt goed. Ook onvoorziene omstandigheden lossen ze uitstekend op.

Mw. H - Zwolle
10,0
Toegevoegd op: 05-03-2018

Een onvergetelijke reis vooral ook door de goede zorgen onze reisleider!

Anoniem
Terug naar boven