Privé rondreizen in Jordanië

Hoogtepunten als woestijn van Wadi Rum, Petra en drijven in de Dode Zee.
U overnach in comfortabele en centraal gelegen hotels.
U reist bij ons per auto met privéchauffeur.
Wij zijn altijd voor u op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Individuele rondreis Jordanië – Ontdek het land van 1001 nacht

Alle hoogtepunten van Jordanië zien tijdens een privé rondreis in Jordanië met een auto en een privéchauffeur? Dan hebben wij de ideale reis! Ontdek Jordanië en verblijf in comfortabel hotels. Tijdens de individuele rondreis in Jordanië bekijkt u dit land geheel in uw eigen tempo en met uw reisgezelschap. Wij zorgen ervoor dat u de bekende, maar ook de minder bekende pareltjes van dit land zult ontdekken.

Privé rondreis Jordanië: ontdek dit betoverende land

Van een enorme woestijn tot uitgestrekte natuurgebieden, de Dode Zee en de historische stad Petra, het behoort allemaal tot routes van de individuele rondreizen in Jordanië. Een reis die voor veel mensen als zeer verrassend wordt ervaren. Tijdens de rondreis bezoekt u individueel en in uw eigen tempo alle hoogtepunten. De ideale manier om dit land op eigen houtje te ontdekken.

De mogelijkheden

Kies een van de privé rondreizen naar Jordanië en pas de reis waar mogelijk zelf aan naar uw wensen. Als u liever met een groep op reis wilt, kunt u ook kiezen voor een groepsreis naar Jordanië of een singlereis naar Jordanië. Voor al onze reizen geldt dat we ervoor zorgen dat u niets tekort komt tijdens de reis. Een onvergetelijke, sprookjesachtige reis in Jordanië.