Privé rondreis met chauffeur Parels van Jordanië (t/m maart 2018)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

3 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,6
Toegevoegd op: 21-01-2018

Gevarieerde, boeiende reis

Petra was prachtig, maar de tocht door de Wadi Rum was nog spectaculairder. Prachtige rotsformaties en de ervaring wat echte stilte is.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 27-11-2017

Prachtige rondreis door een veilig land met vriendelijke bevolking

We hebben genoten van onze fantastische rondreis door Jordanië. Onze chauffeur heeft naast het standaard programma nog diverse andere plaatsen laten zien (o.a. een oud kruisvaarderskasteel en klein Petra). Petra is een magische plek om naar toe te gaan. Heel bijzonder was ook de overnachting in Wadi Rum. We waren op dat moment de enige gasten in het tentenkamp en de zoon van de eigenaar heeft ons een prachtige tour door de Wadi Rum gegeven met zijn 4x4 auto waarbij we vanaf een heuveltop de zonsdonderdag hebben gezien. 's avonds kwam de hele familie langs om eten te brengen en hebben wij samen met de familie (waarvan overigens niemand engels sprak) gegeten. Ook het zwemmen in de dode zee was een bijzondere ervaring die je echt een keer moet hebben meegemaakt.

Dhr. R - Nieuw-Vennep
8,6
Toegevoegd op: 14-10-2017

nvt

nvt

Mw. B - Uffelte
Terug naar boven