Privé rondreis met chauffeur Parels van Jordanië

 

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,6

Gemiddelde beoordeling

6 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,0
Toegevoegd op: 02-12-2018

Heel interessant land met aardige mensen en Petra is adembenemend.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 01-12-2018

Je voelt je veilig en welkom in Jordanië.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Manja
8,7
Toegevoegd op: 12-11-2018

Indrukwekkende reis

Jordanië is echt een aanrader! Jerash met lokale gids voor extra uitleg is zeker een aanrader, je leert er veel meer van. Petra moet je vroeg in de ochtend aanwezig zijn, dan is het echt een stuk rustiger dan 's middags en zo heb je tijd om meer routes te ontdekken zoals de langere wandeling naar Ad-Deir die zeker zo indrukwekkend is als de beroemde Treasury. Ook hier is een gids aan te bevelen. Zij laten je dingen zien die je zelf echt niet had gezien. De 4WD in Wadi Rum was echt een beleving. Na zonsondergang een kopje thee en de sterren bewonderen. Het achterwege laten van de overnachting aldaar hebben we niet gemist. De verlenging aan de Dode Zee was een goede keuze. 1e dag was de zee te onrustig, de 2 dagen erna heerlijk gedobberd. Ook kun je daar nog een uitstapje maken naar de Hot Springs, Baptism site of Mujib nature reserve voor de echte sportievelingen. Upgrade hotel Amman, Petra & Dode Zee zeker doen! Hotels zijn veel beter!

Timmers
8,7
Toegevoegd op: 11-11-2018

Cultuur en beleving zonder jetlag.

Privé reis met auto en eigen chauffeur is n kado. Twee dagen eigen hotel in Aquaba betekent dat chauffeur enne hotel overnachtingen en auto beschikbaar zijn, maar niet worden gebruikt. Maar die betaal je dus wel. Prijs is te verbeteren (verlagen) door 'n taxi Aqaba naar dode zee en hotel transfer dode zee naar vliegveld. Scheelt 3 dagen auto met chauffeur. De auto (ruime Hyundai) was zeer geschikt en de chauffeur reed veilig.

Cor uit Montfoort
6,0
Toegevoegd op: 18-05-2018

8 dagen= 2 reisdagen, 2 nutteloze dagen in Aqaba en Dode zee en 4 goede dagen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

6,7
Toegevoegd op: 10-05-2018

Aks hoogtepunt Petra en de rest was meegenomen

Er is geen omschrijving ingevuld.