Familie groepsreis Woestijnsprookjes

U krijgt van ons:
  • Speurtocht in Wadi Rum woestijn
  • Overnachting in woestijn bij de Bedoeïen
  • Verblijf in DoubleTree by Hilton Aqaba
  • Bezoek aan Rode en Dode Zee

Betoverende familiereis!

Jordanië is een ontzettend veelzijdige bestemming, het heeft een interessante geschiedenis, prachtige steden, mooie landschappen en een heel erg vriendelijke bevolking. Wij nemen je mee naar de bekende én onbekende hoogtepunten.

Zo brengen we een bezoek aan het wereldberoemde Petra, geheel uit steen gehakt lijkt deze stad wel afkomstig uit een sprookje. De Dode Zee staat ook op het lijstje, deze heeft zo'n hoog zoutgehalte dat je blijft drijven, erg leuk! Om het minder bekende Jordanië te verkennen, nemen wij je ook mee naar het indrukwekkende Kerak kasteel, je ziet het al van een afstand liggen, boven op een heuvel.
 Bekijk hier het complete dagprogramma

Comfortabel en authentiek
Wij hebben enkele bijzondere overnachtingsplekken voor je uitgezocht, we verblijven bijvoorbeeld één nacht midden in de Wadi Rum woestijn! We slapen in een tentenkamp van de bedoeïenen en zij maken op traditionele wijze een diner voor ons, erg lekker! Aan de Rode Zee overnachten we in het DoubleTree by Hilton. In dit heerlijke hotel kunnen even helemaal tot rust komen en lekker zwemmen!
 Bekijk hier de complete selectie van hotels

Jeepsafari door de Vallei van de Maan
Wadi Rum wordt door haar indrukwekkend roodgekleurde zand soms als en andere planeet ervaren, vandaar de bijnaam Vallei van de Maan. Wij ontdekken deze woestijn met een jeepsafari, met heerlijke lunch, een speurtocht én de overnachting bij de bedoeïenen. Zo ontdekken we alle geheimen die dit prachtige gebied heeft!
 Bekijk hier wat nog meer inclusief is

Deskundige reisleiders die het echte Jordanië kennen
Doordat onze Nederlandssprekende reisleiders al jaren in Jordanië wonen en werken, kennen zij Jordanië op hun duimpje. Zij laten je de allerleukste en interessantste plekjes van dit mooie land zien. Heb je een vraag voor onze reisleiders?
 Stel je vraag op het reisleider forum

Het reisprogramma van deze reis

Amman | Jerash | Petra | Wadi Rum | Aqaba | Dode Zee

 Klik hier voor het uitgebreide dag tot dagprogramma.

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte: Minimaal 10 / maximaal 25 deelnemers Minimum leeftijd: 8 jaar
De nomadentent in de woestijn is een spannende ervaring, nadat we 's middags met jeeps het bijzondere woestijnlandschap van Wadi Rum hebben ontdekt.
Onvergetelijk verblijf en diner bij de bedoeïenen in Wadi Rum.
We in comfortabele drie- en viersterrenhotels, inclusief ontbijt.
Begeleiding door deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Inclusief spannende safari door de Wadi Rum met lunch inbegrepen.
Terug naar boven