Groepsrondreis Duizend en één Nacht Jordanië

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

63 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,1
Toegevoegd op: 09-01-2018

Mooie, afwisselende, veilige, culturele reis vol hoogtepunten.

Durf in Petra zeker te verkennen naar het klooster en het uitzichtpunt boven de Treasury. De klim is zeker te doen met een basisconditie en de views zijn fenomenaal! De treden zijn 5 à 6 m breed en je staat nooit aan de afgrond tenzij je het zelf wil. Waterschoentjes zijn zeker noodzakelijk in de Dode Zee. De boottocht was leuk, maar het rif teleurstellend. We hadden gekozen voor een verlenging van de jeepsafari in Wadi Rum met 2 u, maar de hele tocht met stops duurde maar 2 u in totaal. Little Petra bezoeken op een half uur is absoluut veel te kort, want er is een klim via een trap naar de prachtige view (die je zeker niet mag missen). Een uur zou voldoende zijn. In het Hiltonhotel kregen we een fantastisch lekker ontbijt, bij hotel Ramada kregen we een heel uitgebreid diner. Ook de eerste avond was het buffet overheerlijk en uitgebreid. De waardeloze lunchpakketten van de hotels kostten ook 20 JOD, voor weinig eten+drinken.

Mw. R - Sint-Niklaas
9,5
Toegevoegd op: 08-01-2018

Een onvergetelijke reis in een verrassend mooi, vriendelijk en veilig land

Deze reis is perfect voor mensen die in korte tijd een compleet beeld willen krijgen van dit toch redelijk onbekende, onverwacht schitterende land. De enthousiaste en professionele reisleider Karim en zijn lokale collega vertellen met veel liefde over hun mooie land, begeleiden de groep perfect en zorgen voor een goede sfeer in de groep. Het programma is zeer afwisselend en het tempo is prima. De accommodaties en maaltijden zijn over het algemeen prima in orde. Enkele tips: wij hadden in Nederland al Jordanese Dinars gewisseld, dat was wel handig. Neem verder water-/surfschoentjes mee voor het zwemmen in de Dode Zee. In veel hotels zijn overwegend Engelse stopcontacten, dus een verloopstekker kan handig zijn. Wij (ouders met 2 kids van 16 en 18 jaar) vonden het een onvergetelijke reis en een absolute aanrader voor iedereen!

Dhr. T - Eindhoven
10,0
Toegevoegd op: 07-01-2018

Een fantastische reis met bijzondere ontmoetingen

nvt

Mw. B - Amersfoort
10,0
Toegevoegd op: 06-01-2018

Een schitterende reis waar wij volledig van genoten hebben. Van begin tot eind.

De hele reis was zeer goed georganiseerd. Het programma zat goed in elkaar waardoor wij heel veel hebben Kunnen zien van het mooie Jordanië. Door de reisleider (karim) en gids (habieb) is dit een onvergetelijke reis geworden. Jordanië is een prachtig land. Dank voor deze reis en de ervaring die wij met fox hierdoor hebben gehad!!

Mw. J - 'S-Gravenhage
8,1
Toegevoegd op: 06-01-2018

Indrukwekkend mooi land, met vriendelijke, gastvrije bewoners van Jordanië

Amman, Jarash, Petra en Wadi Rum zijn zeer de moeite waard. De Dode zee was bij ons door de harde wind nogal ruig, vrij hoge golven maar toch nog kunnen drijven en ingesmeerd met modder voor een zachte huid. Het reizen door het land is een bijzonder, de landschappen zijn zo verschillend dat je continue aangenaam verrast wordt door de omgeving.

Dhr. V - Hoorn
4,8
Toegevoegd op: 06-01-2018

Mooi land, eenzijdig programma

Het was geweldig om de Arabische wereld te verkennen. De inhoud van het programma viel me echter tegen, maar dat kan ook persoonlijke smaak zijn. Weinig vrije tijd ook binnen het programma. De reisleider spreekt erg goed Nederlands en vertelde veel over het land en de cultuur. De hotels waren ook erg goed. Hoogtepunt van de reis was absoluut Wadi Rum. De jeepsafari en het overnachten in een tentenkamp waren een onvergetelijke ervaring. Neem wel voldoende warme kleding mee, het is er 's avonds erg koud. En tip voor de Dode Zee; waterschoentjes zijn echt een must, zonder dat kun je de stenen niet trotseren. Nadelen van de reis: weinig variatie qua eten en veel bijkomende kosten nog.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 06-01-2018

Afwisselend

Afwisselende reis, zowel in klimaat als in bezienswaardigheden. We gingen van 2 graden in de woestijn en kwamen na 2 uur rijden aan in 22 graden. Mooie mix van cultuur en natuur. Minpunt vond ik de hoge kosten die je ter plekke moet voldoen voor fooien, lunches e.d. Daar waren we 320 euro pp voor kwijt!

Mw. O - Ugchelen
7,1
Toegevoegd op: 06-01-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
6,7
Toegevoegd op: 06-01-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. C - Utrecht
9,5
Toegevoegd op: 23-11-2017

Prachtig!

Naast Petra en de Dode Zee heeft Jordanië nog veel meer moois in huis! Absoluut de moeite waard.

Anoniem
Terug naar boven