Jordanië

Jordanië Groepsreizen

8-daagse rondreis Duizend en één Nacht Jordanië

Vertrek: 17-04-2015

Ria
12-03-2015 - 22:39 uur
Hallo medereizigers,

Vandaag heb ik de moed verzameld om deze reis te boeken!
Dit is voor mij de eerste keer dat ik alleen op reis ga. Met mijn overleden man heb ik al meerdere reizen met FOX gemaakt.
Graag zou ik willen weten wie nog deze reis maakt! Misschien is het leuk om elkaar alvast een beetje op deze manier te leren kennen.
Ik hoop op reacties!
Groet Ria
Er zijn 6 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 6
RE: Ria
01-04-2015 - 20:59 uur
Ik ben nog vergeten te vermelden dat ik 58 jaar ben en in Rijswijk ZH woon. Geboren ben ik in Duitsland maar leef al 37 jaar in Nederland.

Mijn duitse accent heb ik nog steeds maar ben helemaal ingeburgerd.
RE: Ria
01-04-2015 - 20:51 uur
Hallo dames,
Fijn dat jullie ook reageert hebben.Ja nog 2 weken dan leren wij elkaar kennen. Ook ik ben na de verhalen gelezen te hebben enthousiast over deze reis geworden.Ook verheug ik mij op de zon en warmte.Zeker na de storm en regen hier in ons landje.
Ik tel de dagen af totdat wij aan deze prachtige reis maken beginnen!
Groetjes Ria


RE: Marga & Elaine
01-04-2015 - 20:06 uur
Dag Ria, stoer van je dat je deze reis hebt geboekt. Wij zijn 2 schoonzusjes van 41 en 43 jr die meegaan. We komen uit Eemnes en Nijmegen. Enorm zin in deze rondtrip na het lezen van al die mooie verhalen. We gaan het vast enorm gezellig hebben samen.
Tot over een paar weken. Groetjes Marga en Elaine
RE: B-en-M
15-03-2015 - 01:25 uur
Hoi Ria,

Heb zelf aantal jaar in bij de ANWB winkel gewerkt en deze mooie reizen mogen aanbevelen. Heb deze reis ook bij "Wie is de Reisleider" gezien. En inderdaad de gezelligheid moet je zelf creëren. Wij wonen in Meppel.

Gr. Bertran en Michel
RE: Ria
14-03-2015 - 18:22 uur
Hallo,
Wij waren altijd tevreden met Fox reizen dus deze zal ook weer goed zijn. De ervaringen van andere reizigers zijn in ieder geval goed.
De rest moet de groep zelf doen om een leuke reis te beleven!Hangt ook heel erg van de mensen af!
Ik woon in Rijswijk en jullie?


Groetjes Ria
RE: B-en-M
14-03-2015 - 13:57 uur
Hoi Ria,

Wat leuk. Wij hebben voor het eerst een groepsreis geboekt. Zijn erg benieuwd. Gaat vast gezellig worden.

Gr. Bertran en Michel

Rondreis Jordanië – Een groepsreis in het land van 1001 nacht

Jordanië is een veelzijdige bestemming met een interessante geschiedenis, prachtige steden, indrukwekkende landschappen en een vriendelijke bevolking. En dat zult u ontdekken tijdens een rondreis in Jordanië. Wij nemen u mee naar de mooiste plekjes, niet alleen de hele toeristische, maar ook juist de onbekende, fascinerende plekjes. En tijdens de Jordanië rondreis overnacht u in comfortabele, centraal gelegen hotels.

Jordanië rondreizen: net een sprookje

Tijdens een groepsreis in Jordanië lijkt het net of u in een sprookje beland bent. We brengen bijvoorbeeld een bezoek aan de wereldberoemde ‘Verborgen Stad’ Petra, een uit rots gehakte stad en één van de zeven nieuwe wereldwonderen. Een jeepsafari door de woestijn hoort ook bij onze Jordanië rondreizen. De Wadi Rum woestijn is adembenemend mooi met zijn rotsformaties in verschillende kleuren. En wist u dat deze woestijn als achtergrond heeft gediend voor vele bekende films? Een tip: u kunt ook per kameel een tocht door deze woestijn maken, een extra bijzondere belevenis!

Heerlijke ontspannen

Maar onze groepsrondreis in Jordanië brengt ook veel rust. Zo gaan we naar de badplaats Aqaba aan de Rode Zee, met een prachtig uitzicht op de omliggende landen, zoals Israël, Saoedi-Arabië en Egypte. Hier kunt u ook een mooie boottocht maken en snorkelen. Daarnaast mag een bezoek aan de Dode Zee ook niet ontbreken tijdens een groepsreis in Jordanië. Dit is het laagste punt op aarde, 400 meter onder de zeespiegel. Lekker dobberen in de zoute zee die ook helend schijnt te zijn voor huidproblemen.

Een compleet georganiseerde reis

Ga met ons mee op een compleet georganiseerde reis in het unieke land Jordanië. Wij regelen alles, van de vluchten tot en met de overnachtingen en de excursies. U hoeft alleen maar te genieten! Een deskundige, Nederlandssprekende reisleider laat alle hoogtepunten van dit land zien. Wilt u liever naar een bestemming met mooie natuur en wilde dieren? Dan raden wij een rondreis in Zuid-Afrika aan. Voor welke rondreis u ook kiest, wij zorgen in alle gevallen voor een bijzondere, onvergetelijke vakantie.
footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven