Jordanië

Jordanië Groepsreizen

8-daagse groepsrondreis Duizend en één Nacht Jordanië

Vertrek: 29-12-2017

Rob
30-09-2017 - 13:13 uur
Ik heb ook deze reis geboekt. Ik wacht alleen op de bevestiging. Ik zag bij de deelnemers lijst dat er al aardig wat mensen hebben geboekt. Alleen is er nog niet gereageerd in het forum. Wie heeft deze reis nog meer geboekt.
Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: Rob
10-10-2017 - 20:48 uur
Hoi Charlotte

Het heeft even geduurd maar ik heb
Vandaag eindelijk de bevestiging binnen gekregen dat ik nu echt mee kan. Leuk dat jullie ook mee gaan. Kijk er ook al erg naar uit nu al zin om weg te gaan.

Gr Rob
RE: Charlotte
03-10-2017 - 12:55 uur
Beste Rob!

Leuk dat je deze reis hebt geboekt :).
Ik (25jaar) en mijn mama (59jaar) zullen ook meegaan op deze reis!
We kijken er alvast naar uit!

groetjes van de Belgen

Rondreis Jordanië – Een groepsreis in het land van 1001 nacht

Jordanië is een veelzijdige bestemming met een interessante geschiedenis, prachtige steden, indrukwekkende landschappen en een vriendelijke bevolking. En dat zult u ontdekken tijdens een rondreis in Jordanië. Wij nemen u mee naar de mooiste plekjes, niet alleen de hele toeristische, maar ook juist de onbekende, fascinerende plekjes. En tijdens de Jordanië rondreis overnacht u in comfortabele, centraal gelegen hotels.

Jordanië rondreizen: net een sprookje

Tijdens een groepsreis in Jordanië lijkt het net of u in een sprookje beland bent. We brengen bijvoorbeeld een bezoek aan de wereldberoemde ‘Verborgen Stad’ Petra, een uit rots gehakte stad en één van de zeven nieuwe wereldwonderen. Een jeepsafari door de woestijn hoort ook bij onze Jordanië rondreizen. De Wadi Rum woestijn is adembenemend mooi met zijn rotsformaties in verschillende kleuren. En wist u dat deze woestijn als achtergrond heeft gediend voor vele bekende films? Een tip: u kunt ook per kameel een tocht door deze woestijn maken, een extra bijzondere belevenis!

Heerlijke ontspannen

Maar onze groepsrondreis in Jordanië brengt ook veel rust. Zo gaan we naar de badplaats Aqaba aan de Rode Zee, met een prachtig uitzicht op de omliggende landen, zoals Israël, Saoedi-Arabië en Egypte. Hier kunt u ook een mooie boottocht maken en snorkelen. Daarnaast mag een bezoek aan de Dode Zee ook niet ontbreken tijdens een groepsreis in Jordanië. Dit is het laagste punt op aarde, 400 meter onder de zeespiegel. Lekker dobberen in de zoute zee die ook helend schijnt te zijn voor huidproblemen.

Een compleet georganiseerde reis

Ga met ons mee op een compleet georganiseerde reis in het unieke land Jordanië. Wij regelen alles, van de vluchten tot en met de overnachtingen en de excursies. U hoeft alleen maar te genieten! Een deskundige, Nederlandssprekende reisleider laat alle hoogtepunten van dit land zien. Wilt u liever naar een bestemming met mooie natuur en wilde dieren? Dan raden wij een rondreis in Zuid-Afrika aan. Voor welke rondreis u ook kiest, wij zorgen in alle gevallen voor een bijzondere, onvergetelijke vakantie.
footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven