Jordanië

Hoogtepunten als woestijn van Wadi Rum, Petra en drijven in de Dode Zee.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

6

Rondreizen in Jordanië

Rondreis Jordanië – Een rondreis in het land van 1001 nacht

Jordanië is een veelzijdige bestemming met een interessante geschiedenis, prachtige steden, indrukwekkende landschappen en een vriendelijke bevolking. En dat zul je ontdekken tijdens een rondreis in Jordanië. Wij nemen je mee naar de mooiste plekjes, niet alleen de hele toeristische, maar ook juist de onbekende, fascinerende plekjes. En tijdens de Jordanië rondreis overnacht je in comfortabele, centraal gelegen hotels.

Jordanië rondreizen: net een sprookje

Tijdens een rondreis in Jordanië lijkt het net of je in een sprookje beland bent. We brengen bijvoorbeeld een bezoek aan de wereldberoemde ‘Verborgen Stad’ Petra, een uit rots gehakte stad en één van de zeven nieuwe wereldwonderen. Een jeepsafari door de woestijn hoort ook bij onze Jordanië rondreizen. De Wadi Rum woestijn is adembenemend mooi met zijn rotsformaties in verschillende kleuren. En wist je dat deze woestijn als achtergrond heeft gediend voor vele bekende films? Een tip: je kunt ook per kameel een tocht door deze woestijn maken, een extra bijzondere belevenis!

Heerlijke ontspannen

Maar onze rondreis in Jordanië brengt ook veel rust. Zo gaan we naar de badplaats Aqaba aan de Rode Zee, met een prachtig uitzicht op de omliggende landen, zoals Israël, Saoedi-Arabië en Egypte. Hier kun je ook een mooie boottocht maken en snorkelen. Daarnaast mag een bezoek aan de Dode Zee ook niet ontbreken tijdens een rondreis in Jordanië. Dit is het laagste punt op aarde, 400 meter onder de zeespiegel. Lekker dobberen in de zoute zee die ook helend schijnt te zijn voor huidproblemen.

Een compleet georganiseerde reis

Ga met ons mee op een compleet georganiseerde reis in het unieke land Jordanië. Wij regelen alles, van de vluchten tot en met de overnachtingen en de excursies. Je hoeft alleen maar te genieten! Een deskundige, Nederlandssprekende reisleider laat alle hoogtepunten van dit land zien tijdens een groepsreis naar Jordanië. Wil je liever naar een bestemming met mooie natuur en wilde dieren? Dan raden wij een rondreis in Zuid-Afrika aan. Voor welke rondreis je ook kiest, wij zorgen in alle gevallen voor een bijzondere, onvergetelijke vakantie.