Single groepsreizen in Jordanië

Hoogtepunten als woestijn van Wadi Rum, Petra en drijven in de Dode Zee.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels. Je hebt hierbij de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik.
Onze single groepsreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

Singlereis Jordanië – Ga met ons mee naar dit sprookjesachtige land

Beleef duizend en één nacht tijdens een singlereis in Jordanië. Een betoverende reis die je nooit zal vergeten. Samen bezoeken we de bijzondere hoogtepunten van dit land en ontdekken we de vriendelijkheid en de gastvrijheid van de inwoners. Tijdens de single reizen naar Jordanië zijn de vluchten, overnachtingen en veel excursies geregeld. Natuurlijk bepaal je helemaal zelf welke activiteit je wel of juist niet wil doen.

Single reizen Jordanië: speciale overnachtingen

Wat onze single vakantie naar Jordanië zo bijzonder maakt? Dat zijn onder andere de bijzondere overnachtingen. Zo overnachten we bijvoorbeeld midden in een bedoeïenenkamp. Geniet hier van de prachtige sterrenhemel en maak kennis met de lokale bevolking. Een hele unieke ervaring en voor velen een van de hoogtepunten tijdens de single groepsreis in Jordanië.

Nog veel meer

De single reizen naar Jordanië brengen nog zoveel meer. Drijf in de Dode Zee en ontdek de roze stad Petra. Het is allemaal onderdeel van onze bijzondere reizen. Kijk ook eens naar de groepsreizen naar Jordanië of juist de individuele rondreizen naar Jordanië als je met jouw eigen reisgezelschap op pad wilt. We bieden volop mogelijkheden om dit sprookjesachtige land te leren kennen.