8-daagse single groepsreis Duizend en één Nacht Jordanië

Vakantiegeld Voordeel € 50,- p.p.
U krijgt van ons:
  • Alle hoogtepunten van Jordanië
  • Verblijf in DoubleTree by Hilton Hotel Aqaba
  • Keuze uit kamer op indeling of kamer voor alleengebruik
  • Drijven in de Dode Zee

Ontdek de schoonheid van Jordanië en de vriendelijkheid en gastvrijheid van haar inwoners.

Tijdens onze reis door Jordanië zul je versteld staan van alles wat dit geweldige land te bieden heeft. Wij zorgen ervoor dat je de mooiste highlights van Jordanië te zien krijgt, maar we ontdekken ook de minder bekende hoogtepunten. Zo bezoeken we natuurlijk het prachtige Petra en het indrukwekkende Wadi Rum, maar ook het afgelegen, maar zeer interessante Shobak kasteel. Onze reisleider Karim laat je kennis maken met de echte Jordaniërs, je zult de vriendelijkheid en gastvrijheid van de Jordaanse bevolking niet snel vergeten. 

Mooie hotels op de beste locaties.
In Jordanië is gekozen voor hotels op goede locaties, zo verblijf je bijvoorbeeld vlakbij Petra, in een stadscentrum of direct aan de Dode Zee. Wij hebben ook nog enkele speciale overnachtingen ingepland. Zo overnachten we midden in de woestijn in een bedoeïenenkamp. Laat je verrassen door de indrukwekkende sterrenhemel, zoals je die in Nederland niet gewend bent.

Deze reis is op basis van een kamer op indeling, je deelt je kamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. Je hebt ook de mogelijkheid te upgraden naar een kamer voor alleengebruik.

Deskundige FOX reisleiding
Onze reisleiders zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Tijdens de reis doen zij altijd hun uiterste best uw vragen te beantwoorden.

Bekijk hieronder een video van deze reis gemaakt door reiziger Charis

Wilt u ook Israël bezoeken?
Wilt u naast het indrukwekkende Jordanië ook kennismaken met de hoogtepunten van Israël? Kies dan voor onze 11-daagse single groepsreis Israël & Jordanië!

Bekijk reis

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 25 deelnemers