8-daagse single groepsreis Duizend en één Nacht Jordanië

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

179 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,7
Toegevoegd op: 23-12-2019

Prachtig mooi land om rond te reizen

Prachtige locaties bezocht en gezien. Veel informatie ontvangen over het land. Petra is de moeite waard om er de hele dag rond te lopen.

8,0
Toegevoegd op: 04-12-2019

Prachtig afwisselend Jordanië

Fijn tempo van de reis en je ziet toch een hoop in een week tijd. Petra, slapen in de woestijn en de dode zee zijn dingen die je nooit meer van je leven vergeet. Voor de woestijn wel leuk om wat muziek op je telefoon te hebben want er is uiteraard geen wifi maar ze hebben wel een box, echt een gezellige avond gehad in de Wadi Rum met de hele groep. Jammer dat je bijna verplicht wordt om mee te doen met de maaltijdenpot omdat ze bewust je anders geen kans geven om een lunch te kunnen kopen door waar ze stoppen rond luchtijd. Zelf heb ik of bij de supermarkt een lunch gehaald en in Petra + Aqaba kan je ook overal eten kopen. Je kan bij bijna alle plaatsen in de buurt van het hotel makkelijk zelf eten en is veel goedkoper en dan eet je tenminste niet in het hotel maar lokaal. Behalve bij de dode zee maar dan heb je in het hotel 2 restaurants waar je kan eten. Hou rekening met hoge prijzen voor alcohol echt wel ruim € 10 voor bier of wijn.

8,3
Toegevoegd op: 02-12-2019

Een mooie reis en heel veel gezien in de 6 verblijfs dagen.

Petra vond ik erg mooi en indruk wekkend. vond het alleen jammer en erg gevaarlijk dat op de trap naar het klooster en op de terug weg de ezeltjes steeds langs je heen moeten. Het was ook heel fijn dat ons hotel zo dicht bij de ingang van Petra was.

9,3
Toegevoegd op: 25-11-2019

Bijzondere en afwisselende reis met uitstekende reisleiders

Er is geen omschrijving ingevuld.

Bart
7,7
Toegevoegd op: 25-11-2019

Zeer gevarieerde, unieke, prachtige reis door een veelzijdig land

Wat langer verblijf in de strandhotels Wat meer lokaal eten ibv hotelbuffets

9,3
Toegevoegd op: 24-11-2019

Adembenemend

De reis bouwde mooi op qua programma. Elke dag kreeg je weer nieuwe indrukken en prachtige locaties om te zien. Beide excursies die je kan bij boeken zijn zeker de moeite waard! Al met al een reis met onvergetelijke herinneringen

Nina
9,3
Toegevoegd op: 24-11-2019

Een fantastische, intensieve, reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

Marina, Haarlem
10,0
Toegevoegd op: 24-11-2019

Indrukwekkende reis.

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 18-11-2019

Sprookjesachtig Jordanië

De hele reis was als een sprookje. Karim en "Kebab" zijn een goed duo. Aladdin een fijne chauffeur. Er was een strakke planning, maar nooit een gehaast gevoel. Van Amman naar Jerash, door naar Petra en de Wadi Rum. En nog zoveel daar tussenin. De laatste twee dagen baden in luxe met strand/zwembad en mooie hotels. De gezellige en fijne groep bepaalde natuurlijk ook de goede sfeer. Alles bij elkaar was het voor mij een reis om nooit meer te vergeten! Handig om te vermelden is dat je bij aankomst en vertrek op de luchthaven wordt begeleid door iemand anders. Je paspoort afgeven bij aankomst is even twijfelachtig, uiteraard is dat allemaal goed gekomen. Ik zou iedereen aanraden deze reis te gaan maken, Jordanië is een prachtig land. We hebben van Karim en "Kebab" veel geleerd over allerlei verschillende aspecten van het leven in Jordanië. Ook wel 'kebab-feitjes' genoemd ;) Boek zeker de verlening van de Jeepsafari in Wadi Rum!

Thekla
8,7
Toegevoegd op: 16-11-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.