Single groepsreis Duizend en één Nacht Jordanië

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

82 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 26-09-2018

Jordanië is een ontzettend mooi land om te bezoeken. Petra en Wadi Rum waren hoogtepunten. De reisleider Karim zorgt dat alles soepeltjes verloopt en heeft de leukste verhalen. Hij is ontzettend enthousiast over zijn land en terecht! Zeker de moeite waard en ik ga zeker nog eens terug!

Dhr. L
8,6
Toegevoegd op: 17-09-2018

Al lang stond Jordanië op mijn bucketlist, maar door de onrust in de omliggende landen begon ik er niet aan. Totdat ik dit jaar besloot om de reis toch te maken na alle positieve verhalen van andere Jordanië-gangers. Ik heb er geen moment spijt van gehad! Jordanië heeft zoveel te bieden. Uiteraard met Petra als hoogtepunt. De schatkamer is prachtig en het klooster is de klim van 850 treden absoluut waard! Ga ook zeker naar Petra by night, want het is heel bijzonder om mee te maken, ondanks de lange zit eraan voorafgaand, die weer niet de moeite waard is. Neem een zaklamp mee, want anders breek je je nek! De overnachting in de woestijn is een bijzondere ervaring. Overigens wel genoeg voor maximaal 1 nacht, gezien de beperkte faciliteiten. Let bij het snorkelen in de Rode zee op de sterke stroming. Drijven op de Dode zee is echt een top ervaring! Reisleider Karim is een topper!

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 16-09-2018

Een prachtige reis door een fantastisch mooi land!!!

Top!!!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 16-09-2018

Jordanie is een prachtig land, absoluut het bezoeken waard en Karim is een geweldige reisleider!

Jordanie is een hele mooie reis met absolute hoogtepunten Petra en de Wadi Rum. De klim naar het klooster in Petra is pittig maar absoluut de moeite waard. Karim is een ontzettende enthousiaste en gezellige gids die er voor zorgt dat alles goed geregeld is. Je kunt beter niet van te voren geld wisselen in Nederland. De wisselkosten zijn erg hoog. Er zijn voldoende pinautomaten en mogelijkheden om geld te wisselen in Amman en andere grote steden.

Mw. N
9,0
Toegevoegd op: 16-09-2018

Imposant en zeer de moeite waard.

Zeer veel verschillende indrukken in een week. Ik vermoed dat als je naar Jordanië wilt dit ook echt de plekken zijn die je wilt zien. Als extra bonus kom zijn de locaties die je bezoekt ook nog onderdeel van bekende films (oa. Indianan Jones, Star Wars, Transformers 3).

Dhr. W
9,0
Toegevoegd op: 16-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 16-09-2018

twee wereldwonderen in één week

Petra+++ dode zee++ aqaba hilton hotel++ wadi rum desert ++

Dhr. R
8,6
Toegevoegd op: 16-09-2018

een reis om nooit meer te vergeten

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 16-09-2018

Unieke ervaring met een uitstekende reisleider

De rondreis is met zijn 8 dagen (waarvan 2 vliegdagen) niet lang. Tijdens deze tijd doe je heel veel mooie bezienswaardigheden aan, maar heeft op geen enkel moment gehaast aangevoeld. Het programma zit goed in elkaar met veel activiteiten in het eerste deel, wat gevolgd wordt door een paar goede relaxmomenten in Aqaba en de Dode Zee. De reisleider is een local die alle ins en outs kent van het land en dat op een hele leuke en fijne manier weet te brengen. Zijn Nederlands is uitstekend.

Dhr. B
8,6
Toegevoegd op: 12-08-2018

Afwisselende reis, met veel bezienswaardigheden cultuur en natuur.

Veel gezien in een korte tijd, genoeg tijd om 's avonds wat te drinken. Eten was vooraf geregeld, er werd weinig tijd hiermee verspeeld. Bij de bezienswaardigheden en onderweg werd op een boeiende manier en met humor informatie gegeven. Onderweg ook genoeg stops voor foto's en koffie. Bijzondere momenten: sterren kijken in de woestijn. Petra by night, bijzonder als de schatkamer wordt verlicht en je deze voor het eerst ziet. De dag daarna bij zonlicht, iedere keer weer een andere lichtinval. Snorkelen in de Rode Zee.

Mw. J
Terug naar boven