Single groepsreis Duizend en één Nacht Jordanië

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,1
Toegevoegd op: 19-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. M - Amsterdam
7,6
Toegevoegd op: 16-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. S - Den Haag
9,5
Toegevoegd op: 13-11-2017

Een afwisselende reis langs alle hoogtepunten van Jordanië, een aanrader!

Deze reis bied veel variatie door verschillende hoogtepunten van Jordanië aan te doen. Archeologisch belangrijke sites, woestijn, maar ook de Rode en Dode zee. Een fijne indeling door te eindigen met relaxen aan de Dode zee. De Wadi Rum safari verlenging was niet per se nodig achteraf, de snorkelexcursie op de Rode Zee is er echter een om zeker niet te missen!

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 13-11-2017

Een hele mooie reis door een geweldig land!

Een super mooie vakantie door een geweldig mooi land. Afwisselende excursies met een supergave overnachting in de woestijn van Wadi Rum. Petra is een hoogtepunt en de wandeling naar het klooster is zeker de moeite waard. Petra by Night is een aanrader, zeker doen als het mogelijk is.

Anoniem
6,7
Toegevoegd op: 13-11-2017

Wel rekening houden met een extra uitgave van 500 euro ter plaatse. De prijs voor deelname aan het gezamenlijk eten is te hoog, smakelijker en veel goedkoper is op eigen gelegenheid gaan, keuze genoeg (al wordt dit laatste tijdens de introductie uitleg ontkend) Ook jammer dat de verkeerde locatie was gekozen voor de zonsondergang in de woestijn. Een boottocht kan je ook in Rotterdam en Giethoorn maken, maar leuker is om, nu je er toch bent, door Aqaba te struinen. De pluspunten waren: leuke groep, prachtig Petra, slapen en de sterren in de woestijn, zwemmen in de Dode Zee en het gevarieerde programma en een uitstekende lokale gids.

Dhr. S - Rotterdam
8,6
Toegevoegd op: 12-11-2017

Voldoet aan de verwachting

Dhr. K - Ijsselstein
10,0
Toegevoegd op: 21-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. G - Leiden
9,5
Toegevoegd op: 17-10-2017

Zeer variërende reis met meerdere hoogtepunten! Iedere dag iets bijzonders!

Mooie afwisselende reis met iedere dag iets anders. Prima reisleider en hotels. Echt een aanrader!

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 16-10-2017

prachtige reis mede door de goede, altijd vriendelijke en enthousiaste reisleider Karim

prachtige reis door een zeer mooi land mede door de reisleider Karim, altijd vriendelijk, behulpzaam, zeer enthousiast en trots op zijn land, door alle extra kosten is het relatief een dure reis maar wel zeer de moeite waard, de plek van de overnachting in de woestijn was bijzonder, mooi gelegen en niet zoals de meeste overnachtingen in Wadi Rum langs de grote weg, echt een top locatie, wel back to basic, maar dat is maar voor één nacht, al met al een bijzondere reis door een bijzonder land dat niet platgetreden is door toeristen, een aanrader !!

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 16-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. W - Bedum
Terug naar boven