Single groepsreis Duizend en één Nacht Jordanië

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,8

Gemiddelde beoordeling

113 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,7
Toegevoegd op: 25-11-2018

Wat is Jordanië een fantastisch land; een reis met alleen hoogtepunten.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Marjan Spakman uit Beverwijk
9,3
Toegevoegd op: 19-11-2018

Imposant

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mevrouw Spanjersberg uit Rotterdam
8,3
Toegevoegd op: 12-11-2018

een fantastische reis, heel divers en Karim is een geweldige gids, grappig en hij weet veel.

jeeptocht in de woestijn is gaaf, wij hadden een bijzondere rit met regenbui en regenboog, vuurtje om op te warmen en een mooie zonsondergang... Petra is heel indrukwekkend, de boottocht in Aqaba is ook echt een aanrader, geweldig

9,0
Toegevoegd op: 12-11-2018

Aanradertje ! Heerlijk weer in de herfst .in 1 woord supergeslaagd

Hoogtepunten heb je na deze reis wel gezien van Jordanie . Heerlijk dat het geen lange busritten zijn .in 8.dagen ( 6 ter plaatse ) veel moois gezien en de alleengaandenreis was super . Jammer dat bier en wijn daar zo prijzig zijn ??

Meindert homan uit hoogkarspel
9,0
Toegevoegd op: 12-11-2018

Een onvergetelijke reis en ervaring! Wat een prachtig land

De reis is erg mooi opgebouwd. Petra en Wadi Rum waren absoluut de hoogtepunten. Prima hotels, super luxe overnachting in de tenten. Karim is een super reisleider. Een echte aanrader

Judith
9,3
Toegevoegd op: 11-11-2018

in zes dagen nog nooit zoveel contrasten meegemaakt, geweldig

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 11-11-2018

Een verrassende onvergetelijke ervaring wat ik van te voren nooit had kunnen dromen

Laat je verrassen, luister goed naar Karim hij weet veel ga op tijd naar Petra, en neem goede wandelschoenen mee, maar geniet ook van het moment van de gezelligheid met elkaar een mooie vakantie beleven,

Dhr, E Keizer
8,7
Toegevoegd op: 11-11-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

...
8,7
Toegevoegd op: 11-11-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 11-11-2018

Een indrukwekkende rondreis door een prachtig land met vriendelijke bevolking! Een aanrader! We hadden een goede reisleider & gids.