Single groepsreis Duizend en één Nacht Jordanië

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

94 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 12-08-2018

Afwisselende reis, met veel bezienswaardigheden cultuur en natuur.

Veel gezien in een korte tijd, genoeg tijd om 's avonds wat te drinken. Eten was vooraf geregeld, er werd weinig tijd hiermee verspeeld. Bij de bezienswaardigheden en onderweg werd op een boeiende manier en met humor informatie gegeven. Onderweg ook genoeg stops voor foto's en koffie. Bijzondere momenten: sterren kijken in de woestijn. Petra by night, bijzonder als de schatkamer wordt verlicht en je deze voor het eerst ziet. De dag daarna bij zonlicht, iedere keer weer een andere lichtinval. Snorkelen in de Rode Zee.

Mw. J
9,0
Toegevoegd op: 08-08-2018

Een onvergetelijke ervaring.

Goed verzorgde reis. Dag twee wordt gevraagd om het geld voor intrees en voor de tips ed aan de reisleider te geven. Dit bedroeg 310 JOD. Hier zat één optionele extra bij. Misschien handig om dit bedrag vooraf thuis te halen bij de gwk. In Jordanië geeft de reisleider aan waar gepind kan worden. Op zich gaat dat ook prima. Aan het eind van de reis ging er een lijst door de bus met daarop een overzicht waaraan het geld uit was gegeven. In Wadi rum is wel een douche maar niet echt praktisch. Handig is om vochtige washandjes mee te nemen zodat je je wat op kunt frissen. Lakenzak niet gebruikt. Het linnen goed was schoon en fris, netjes. Wereldstekker was niet nodig voor de hele reis. In de bus was wifi en voldoende water. Wifi werkte in de hotels niet altijd even goed. Voor mij was het een fantastische reis. Goede reisleider en gids. Een onvergetelijke ervaring.

Mw. J - Damwoude
9,5
Toegevoegd op: 07-08-2018

Jordanië wat ben je mooi. Een aanrader!!

Jordanië is prachtig. Mede door de reisleider, de gids en de geweldige groep is dit een onvergetelijke reis geworden. Echt een aanrader.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 07-08-2018

Fascinerend

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 06-08-2018

Heel veel indrukken in korte tijd. Bijzonder gevarieerd. Een fascinerende cultuur.

Echt een aanrader deze reis. Probeer ook iets van down town Amman te zien. Dat is interessanter dan het hotel blijven hangen. De jeep-safari in de woestijn is indrukwekkend, maar neem een grote sjaal mee. Of twee. Het zand kruipt overal in. Er wordt op deze reis veel geklauterd en gewandeld (als je dat wilt), bijvoorbeeld bij Petra en in de woestijn. Zorg voor goede schoenen!Als je souvenirs wilt kopen, doe dat dan in Amman, daarna weinig mogelijkheden of alleen rommel.

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 06-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 05-08-2018

Prachtige, afwisselende rondreis door een schitterend land!

Wat een geweldige reis! Jordanië is een schitterend land met veel afwisseling. Van stad, naar woestijn, naar strand... Alles in een prima tempo en onder leiding van een vrolijk en goed geinformeerd reisleider/gids duo. Dikke vette aanrader!

Mw. M
8,1
Toegevoegd op: 05-08-2018

Wat een geweldige ervaring!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 05-08-2018

ëén van de sprookjes uit 1000 en 1 nacht

Deze reis is een reis met culturele hoogtepunten, denk aan Petra, hoogtepunten in de natuur, denk aan de Grand Canyon, maar ook 'doe activiteiten zoals de jeepsafari in de woestijn en het snorkelen in de Rode Zee. Kortom een afwisselende reis met voor elk wat wils.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 05-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
Terug naar boven