Single groepsreis Duizend en één Nacht Jordanië

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

57 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 10-05-2018

Wat een geweldige mooie reis naar een schitterend land met vriendelijke mensen!

Deze reis is echt de moeite waard! Jordanië is een schitterend land met vriendelijke mensen. Er is zoveel te zien en te doen. Als tip het volgende. In de Wadi rum woestijn hadden wij nogal last van wind, dus zorg voor een sjaal die je om je hoofd en voor je gezicht kan doen. Daarnaast waren een paar restaurants voor het eten, diner en lunch, niet echt goed, bijvoorbeeld het restaurant in Petra. Zorg dat je hierover van te voren wordt geïnformeerd, zodat het wellicht mogelijk is voor een ander restaurant te kiezen.

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 09-04-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. B - Arnhem
10,0
Toegevoegd op: 03-04-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. H - Schiedam
10,0
Toegevoegd op: 01-04-2018

Een reis vol indrukken en verwonderingen.

Een zeer mooie rondreis in een goed tempo. Ik ben zeer verrast door zowel het land, de cultuur en mentaliteit van de bevolking, de variatie in omgeving en natuur en het adembenemende Petra. Petra was natuurlijk een hoogtepunt van de reis echter ben in erg verrast wat Jordanië allemaal heeft te bieden. Ik zou een eider aanraden toch voorafgaande aan de reis je een beetje in te lezen over Jordanië waardoor alles wat je ziet en hoort op zijn plaats valt.

Dhr. van K - Helmond
8,1
Toegevoegd op: 01-04-2018

Mooie plekken gezien in een verrassend mooi land!

Een aanrader voor wie van cultuur houdt en nieuwsgierig is naar dit prachtige land met een vriendelijke bevolking.

Mw. H - Hattem
9,5
Toegevoegd op: 01-04-2018

Jordanie: land van vele gezichten

Deze reis geeft een brede indruk van Jordanie: de stad Amman, het Mediterane achterland, de woestijn, Rode- en Dode Zee. De rondreis gaat in een relaxt tempo en er is voldoende ruimte om iets voor jezelf te kunnen doen. Het comfort in de bus (met wifi) en de communicatie methode (instructie set zodat reisleiding je informatie kan geven zonder dat je direct bij reisleiding hoeft te staan) zijn erg goed. Hoogtepunt zal voor velen Petra zijn, maar ook Aqaba was verrassend, zeker na de bijzondere overnachting in het eco-kamp van Wadi Rum. Het enige dat wat tegen viel was de Dode Zee: het Dode Zee strand bij het resort is niet schoon. Voor het in de zee lopen is het raadzaam slippers mee te nemen. Het is een bijzondere rondreis, waarbij je de vele gezichten van Jordanie kunt ervaren onder begeleiding van een professionele en service gerichte reisleiding, die veel informatie geven over het land en haar rijke historie en gewoontes.

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 01-04-2018

Ik heb Jordanië ervaren als een prachtig land met veel verschillende landschappen en mensen.

De reis naar Jordanië geeft een ervaring die je niet snel zult vergeten. Prachtige landschappen, vriendelijke mensen, en heerlijke temperatuur. Je slaapt in gevarieerde hotels en in een tent in de woestijn, een onvergetelijke ervaring!

Anoniem
3,8
Toegevoegd op: 01-04-2018

Teleurstellend

De hotels waren zeer arremoedig. Douche en toiletten die niet of nauwelijks werkten de ligging aan drukke doorgaande wegen met uitzicht opvuilnisbelt. Eetgelegenheden vies en ongezellig. Bij een zelfs een vliegenplaag. Door gids werd verteld dat de hotels allemaal gerenoveerd zouden worden of net was gedaan.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 01-04-2018

Je bent in een ander land , niet bij je zelf thuis, niet alleen, de herinneringen blijven levenlang.

Net terug, Heel mooi land, en veilig, met heel vriendelijke bevolking. De reisleider Karim verstaat zijn vak. een optie is om éénmalig een bedrag ter plaatsen te voldoen, voor fooi en extra excusie opties, is zeker handig. Je ontkomt er niet aan om dit te doen, maar het brengt zeer veel. het scheelt zoeken naar eten, en de excusies zijn eigenlijk een "must see". De groep was vol, dus 25 man, gelukkig gaf dit geen problemen in efficientie alles liep gesmeert en hebben wij geen vertragingen ondervonden. We hadden echte een exclusieve bus, waarbij ik met 2 meter prima in kon zitten. De groep deelnemers was erg divers van 26 --77 jaar waarbij iedereen zich prima wist te vermaken. Conclusie: ga voor het Land, de reis, de ervaring. Een dagje extra in Aqaba zou een prima aanvulling zijn.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 01-04-2018

Wat een top reis! Alles was perfect. De reisleiding en gids spraken supergoed Nederlands en waren echt heel gezellig. Maakten met iedereen van de groep praatjes en altijd in voor een lolletje. Als er iets mis ging belde ze meteen om het op te lossen. Jordanië is echt een prachtig land wat je zeker gaat verrassen!!!

Mw. W - Veghel
Terug naar boven