8-daagse single groepsreis Duizend en één Nacht Jordanië

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

105 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,3
Toegevoegd op: 17-05-2019

Zeer zeker een aanrader!!

Mooi land, bijzonder, vriendelijke mensen, veel te zien.

Anita
8,0
Toegevoegd op: 15-05-2019

3 hoogtepunten en rest is soort van vulling

Warm en koud in mei, lastig met inpakken! Als je van een wijntje houdt bij t eten ga dan niet tijdens de ramadan

Aafossie
8,0
Toegevoegd op: 15-05-2019

De reis ging naar alle hoogtepunten van Jordanië

Petra en de verlengde excursie naar de woestijn waren erg mooi. Een aanrader! Prettig dat de reis afsloot met 2 relatief rustige dagen met zwemmen in de rode en dode zee.

Mieke
8,0
Toegevoegd op: 14-05-2019

een zeer bijzondere ervaring

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 14-05-2019

Een geweldige ervaring

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 14-05-2019

In korte tijd een goede indruk van Jordanië.

Een zeer goed georganiseerde reis waarin je een hele goede indruk krijgt van het land. Fijne afwisseling van verschillende activiteiten. Veel historie en een fantastische ervaring in de woestijn.

Esther
8,7
Toegevoegd op: 13-05-2019

Schitterende ervaring. Zou het zo weer doen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 13-05-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 13-05-2019

Geweldige, indrukwekkende ervaring

Zeker doen. Een geweldig indrukwekkend land, qua natuur heel bijzonder. De geschiedenis en cultuur is ook indrukwekkend. Ik was tijdens de Ramadan en dat zou ik niet meer doen. Het is geen goedkoop land. Dit was mijn eerste single reis en dat beviel me ook goed. Ik ga dus opzoek naar een nieuwe bestemming.

Astrid
8,0
Toegevoegd op: 24-04-2019

Bijzonder rijke cultuur waarvan je veel aspecten mag ervaren!

Het is een intensieve reis, waarbij je een goede indruk krijgt van het land en de cultuur. Het hoogtepunt was voor mij de overnachting en jeepsafari in de woestijn. Kies alsjeblieft voor de optie om deze te verlengen, dat is echt top! De Dode Zee is een bizarre ervaring, dat moet je meegemaakt hebben om daarin te drijven. Petra is niet te beschrijven, dat is zo uniek, dat moet je ervaren. Trek wel goede wandelschoenen aan! Voor vegetariërs is deze reis ook prima met veel keuze in salades. Ik heb een ontzettend leuke reis gehad. Ideaal voor als je - net als ik - voor het eerst mee gaat op groepsreis. Korte, maar heel intensieve culturele reis en je leert toch goed de groep kennen. Ondanks weinig 'relaxen' heb ik zoveel gezien dat ik echt het gevoel heb vakantie te hebben gehad.