Kazachstan

Ga met ons mee op rondreis door Oezbekistan, Kirgizië, Kazachstan en China.
Je overnacht in comfortabele drie-, vier- en vijfsterrenhotels inclusief ontbijt
Groepsrondreizen met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Diverse entreegelden zijn bij ons al inclusief.

0

Rondreizen in Kazachstan

Rondreis Kazachstan – Ontdek de indrukwekkende natuur

Ben je op zoek naar een bijzondere vakantiebestemming met ongerepte natuur? Dan kunnen we een rondreis door Kazachstan zeker aanraden. Misschien is dit niet de eerste bestemming waar je aan denkt voor een rondreis, maar in Kazachstan is veel ongerepte natuur te vinden waardoor het juist de moeite waard is. Wij laten de mooiste plekjes van dit land zien tijdens de reis en regelen niet alleen de vluchten, maar ook de overnachtingen en excursies. Een bijzondere rondreis die je niet snel zult vergeten.

Ontdek het broertje van de Grand Canyon

Wist je dat je in Kazachstan het broertje van de Grand Canyon, de Charyn Canyon, kunt ontdekken? Het is een imposante canyon die je zeker net zoveel kippenvel zal bezorgen als de Grand Canyon. Het mooiste gedeelte van deze canyon is de Valley of Castles. De weg kronkelt hier tussen de omhoog rijzende rotsformaties. Tijdens de rondreis door Kazachstan zorgen we ervoor dat je deze canyon goed kunt bekijken en maken we er een wandeling doorheen. Daarnaast brengen we een bezoek aan Almaty, de hoofdstad van Kazachstan, waar we de hoogtepunten bekijken zoals Medeo, de hoogste schaatsbaan ter wereld in een groene vallei, het park Panfilov met zijn indrukwekkende oorlogsmonumenten en de imposante kathedraal.

Kazachstan combineren

Wil je de rondreis door Kazachstan combineren met de buurlanden? Dat is zeker mogelijk. Zo zijn er bijvoorbeeld rondreizen waarbij je niet alleen Kazachstan, maar ook Oezbekistan, Kirgizië en China bezoekt. Een reis langs de bekende Zijderoute met verschillende spectaculaire hoogtepunten. Wij regelen alles voor deze reis, van de transfers tot en met de excursies. Een ideale manier om meerdere landen te ontdekken tijdens een complete reis.

Ga mee op ontdekkingstocht

Ga mee met ons op ontdekkingstocht tijdens een rondreis in Kazachstan. Een Nederlandssprekende reisleider laat de allermooiste plekjes van dit land zien en je zult met eigen ogen ervaren wat dit land zo bijzonder maakt. En omdat wij alles al voor je geregeld hebben, kun jij onbezorgd genieten. Ontdek de mogelijkheden, bekijk het programma van dag tot dag en kies voor een reis naar deze unieke bestemming.