Groepsrondreizen in Kenia

Hoogtepunten als Lake Nakuru, Big Five spotten, gamedrives en overnachten in een natuurpark.
We overnachten in comfortabele hotels en lodges.
Rondreizen met Engelssprekende chauffeur/ranger.
Veel gamedrives en extra's bij de prijs inbegrepen.

2

Groepsrondreizen in Kenia

Groepsreis Kenia – Ga met ons mee naar de wilde dieren

Ben je een fan van Afrika en staat Kenia op jouw verlanglijstje? Bekijk dan eens onze mogelijkheden voor een groepsreis naar Kenia, een ideale manier om dit bijzondere Afrikaanse land te ontdekken. Onze groepsreizen naar Kenia zijn volledig georganiseerd en dat betekent dat zowel de vluchten, de overnachtingen en veel excursies ter plekke geregeld zijn. We overnachten in comfortabele hotels en lodges, zodat we goed kunnen bijkomen van al het moois dat we gezien hebben.

Kenia groepsreis: de eerste gamedrive!

Meteen tijdens de eerste gamedrive zullen we al ontdekken hoe bijzonder Kenia is. Tijdens de groepsrondreis in Kenia gaan we onder andere naar Lake Nakuru, het wereldberoemde mineraalmeer waar duizenden flamingo’s zich aan de oevers bevinden. Maar hier zien we ook veel andere vogelsoorten. Vergeet vooral jouw verrekijker niet zodat je ze op afstand goed kunt bewonderen!

Natuur en cultuur in Kenia

Maar tijdens de Kenia groepsreis zien we nog veel meer prachtige dieren. Het Masai Mara wildreservaat is het meest bekende wildreservaat van Kenia. Hier gaan we uiteraard ook op safari en gaan we proberen de Big Five (leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel) te spotten. Hier zie je niet alleen bijzondere dieren, maar ook fantastische natuur. We bieden tijdens de groepsrondreizen in Kenia ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de lokale Masai-stam, om zo de traditionele cultuur te ontdekken. Wat ons betreft zeker een aanrader!

Kenia en Tanzania ontdekken

Een groepsrondreis waar je Kenia, maar ook Tanzania ontdekt? Wij maken het mogelijk met een gecombineerde groepsreis. We laten het beste van de twee landen zien, met uiteraard veel gamedrives in beide landen. Een ideale reis voor de echte Afrika liefhebbers! En dat allemaal onder leiding van een deskundige Engelssprekende chauffeur / ranger die alles over de landen kan vertellen.

Ga mee en ontdek Afrika!

Geniet van de prachtige natuur en de spannende gamedrives tijdens een groepsreis in Kenia. Liever een singlereis naar Kenia of een individuele rondreis naar Kenia? Wij bieden reizen voor iedere voorkeur. Bekijk de mogelijkheden en ga met ons mee naar Afrika!