Groepsrondreis Beste van Oost-Afrika

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Arusha

 • Dagtocht naar Arusha National Park

  USD 115 p.p.

  Deze dagtocht is alleen mogelijk op de laatste dag van uw rondreis, wanneer u op weg bent naar Arusha. Tevens dient u er rekening mee te houden dat u een avondvlucht heeft. Indien u in de middag terug naar Amsterdam vertrekt, is het helaas niet mogelijk om deze excursie te boeken. Indien u een verlenging Zanzibar heeft geboekt is het ook niet mogelijk om deze excursie te maken.

  Tijdens deze excursie maakt u een onvergetelijke tocht door het Arusha National Park, welke een zeer gevarieerde vegetatie kent, van savanne tot regenwoud. Ook vindt u hier de spectaculaire Ngurdoto Krater en kunt u olifanten, buffalo's, giraffes en luipaarden spotten. Vanaf Mount Meru heeft een schitterend uitzicht op de Mount Kilimanjaro. In de Momela Wildlife Lodge geniet u de lunch. Prijs bij minimaal 2 personen.

Optionele excursies in Masai Mara National Park

 • Bezoek aan Masai-stam

  USD 20 p.p.

  Maak kennis met de Masai tijdens het bezoek aan een lokale Masai-stam. Een ervaring die u niet mag missen tijdens uw bezoek aan Kenia!Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven