Groepsrondreis Beste van Oost-Afrika

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

5 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 20-11-2017

In deze reis hebben we alle dieren gezien die we wilden zien.

Prachtige maar pittige reis! Dit is onze 4e reis naar Afrika maar dit is de mooiste. We hebben alle dieren kunnen spotten incl. de Great Migration!

Dhr. D - Nieuwerkerk Ad Ijssel
9,0
Toegevoegd op: 04-10-2017

Heel erg de moeite waard

We hebben erg genoten en veel van de verwachte wilde dieren gezien. Een absolute aanrader. Een paar punten van NOODZAKELIJKE verbetering. 1. De Nissanbusjes in Kenia zijn goed voor het normale vervoer maar ECHT TE KLEIN en te nauw voor de gamedrives, althans als je met 6 personen bent. Liberty heeft wel degelijk goede jeeps maar die worden volgens hen door FOX nooit ingehuurd. In Tanzania is dat veel beter georganiseerd. 2. De planning bij de overdacht van de Keniaanse naar de Tanzaniaanse organisatie verloopt niet soepel. De Kenianen waren met ons te laat aan de grens zodat de geplande game drive op die dag in Tanzania niet door kon gaan; daardoor werd het programma op de volgende dag veel te druk. 3. Reizigers zouden moeten worden aangeraden om veel US dollars in kleine coupures mee te nemen. Tanzaniaanse shillingen zijn nauwelijks in kleine coupures te krijgen. Iedereen accepteert USD.

Dhr. L - Bilthoven
8,1
Toegevoegd op: 01-10-2017

Een onvergetenlijke safarireis met veel hoogtepunten.

De kans om de big five te zien is in september met deze reis echt heel groot. Wij hebben met uitzondering van de zwarte neushoorn erg veel wild gezien. Leeuwen, (jacht)luipaarden, waterbuffels, olifanten, witte neushoorns, nijlpaarden, gnoes, zebra's, giraffen, roofvogels, gieren, dwergpapegaaien, struisvogels, diverse soorten gazelles en antilopen en nog veel vogel- en dierensoorten. Maar ook cultuur ontbreekt niet op deze reis. Kortom: zeer de moeite waard.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 16-07-2017

Fantastische reis , ervaring voor het leven , dit is echt safari!

Fantastische reis , heel veel dieren gezien , in beide landen de Big 5, hiervoor moet je wel geluk hebben. Deze reis geeft het echte Afrika gevoel weer. Erg goede en mooi gelegen lodges met zeer vriendelijk personeel en uitgebreid goed eten. Het is handig om vooraf op Schiphol Amerikaanse dollars te pinnen , hiermee kan je overal terecht. Heel veel op deze reis is inclusief dus veel cash geld heb je niet nodig, enkel voor persoonlijke uitgaven + fooien. Goede professionele chauffeur/gids die alles in het werk stelt om zoveel mogelijk dieren te spotten en uitgebreid verteld hierover , tip: goede verrekijker meenemen. Heel bijzonder en zeker een aanrader is om een ochtendwandeling olv masai gids te maken bij Lake Manyara. Het is aan te raden om een paar dagen te verlengen om tot rust te komen en alle indrukken te verwerken want de reis is wel vermoeiend maar zeer zeker de moeite waard, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Mw. V - Harderwijk
9,0
Toegevoegd op: 25-06-2017

Fantastische reis

Prachtige reis; uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en weinig extra kosten. Goed hotel (Nairobi), fraai gelegen, uitstekende lodges, fantastisch eten, geweldige service van het zeer vriendelijke personeel. Minpunten: * ongeveer 90% van de reisroute is ongeasfalteerd en daardoor slecht tot zeer slecht begaanbaar. Derhalve geen aanbeveling voor mensen met hoofd-, nek- of rugklachten of die last hebben van wagenziekte. * Ga je echt voor de migratie, boek deze reis dan NIET in juni, maar informeer wanneer je de migratie kunt volgen tijdens de reisroute. Tip: tijdens de reis is er nauwelijks gelegenheid om te pinnen. Omdat je geen Keniaans en Tanzaniaans geld mag in- en uitvoeren is het aan te bevelen om Amerikaanse dollars in kleine coupures bij je te hebben. Daarmee kun je overal terecht.

Anoniem
Terug naar boven