Groepsrondreis Beste van Oost-Afrika

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

4 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 23-06-2018

Geweldig mooie reis met iedere dag weer nieuwe verrassingen en toevalstreffers.

We hebben een prachtige reis gehad, 5 dagen Kenia, 5 dagen Tanzania. Goede hotels en lodges en wederom bij Fox genoten!!!!

Mw. K - Ravenswaaij
9,0
Toegevoegd op: 20-11-2017

In deze reis hebben we alle dieren gezien die we wilden zien.

Prachtige maar pittige reis! Dit is onze 4e reis naar Afrika maar dit is de mooiste. We hebben alle dieren kunnen spotten incl. de Great Migration!

Dhr. D - Nieuwerkerk Ad Ijssel
9,0
Toegevoegd op: 04-10-2017

Heel erg de moeite waard

We hebben erg genoten en veel van de verwachte wilde dieren gezien. Een absolute aanrader. Een paar punten van NOODZAKELIJKE verbetering. 1. De Nissanbusjes in Kenia zijn goed voor het normale vervoer maar ECHT TE KLEIN en te nauw voor de gamedrives, althans als je met 6 personen bent. Liberty heeft wel degelijk goede jeeps maar die worden volgens hen door FOX nooit ingehuurd. In Tanzania is dat veel beter georganiseerd. 2. De planning bij de overdacht van de Keniaanse naar de Tanzaniaanse organisatie verloopt niet soepel. De Kenianen waren met ons te laat aan de grens zodat de geplande game drive op die dag in Tanzania niet door kon gaan; daardoor werd het programma op de volgende dag veel te druk. 3. Reizigers zouden moeten worden aangeraden om veel US dollars in kleine coupures mee te nemen. Tanzaniaanse shillingen zijn nauwelijks in kleine coupures te krijgen. Iedereen accepteert USD.

Dhr. L - Bilthoven
8,1
Toegevoegd op: 01-10-2017

Een onvergetenlijke safarireis met veel hoogtepunten.

De kans om de big five te zien is in september met deze reis echt heel groot. Wij hebben met uitzondering van de zwarte neushoorn erg veel wild gezien. Leeuwen, (jacht)luipaarden, waterbuffels, olifanten, witte neushoorns, nijlpaarden, gnoes, zebra's, giraffen, roofvogels, gieren, dwergpapegaaien, struisvogels, diverse soorten gazelles en antilopen en nog veel vogel- en dierensoorten. Maar ook cultuur ontbreekt niet op deze reis. Kortom: zeer de moeite waard.

Anoniem
Terug naar boven