12-daagse groepsrondreis Beste van Oost-Afrika

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,9

Gemiddelde beoordeling

14 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,3
Toegevoegd op: 21-11-2019

Fantastische reis. Aan te raden. Wel een druk programma en veel reistijd.

We hebben ontzettend veel gezien, alles wat we wilden. Het was onze eerste groepsreis en dat is meegevallen. Wel zouden wij er voor pleiten om de groepen klein te houden. Wij waren nu met 7 mensen. Je zit tenslotte 12 dagen met elkaar "opgescheept" en een grotere bus is niet aan te raden.

Henrica uit Weert
9,0
Toegevoegd op: 16-11-2019

Prachtige reis, super-safari's. Relatief duur, maar de prijs waard. Mooie lodges!

Boottocht op het lake navaisha is erg leuk om ook met name nijlpaarden te zien!

Bob en Evelien Meijer
6,3
Toegevoegd op: 27-10-2019

Prachtige reis maar te duur omdat je de laatste dag hangend door moet brengen, zonder alternatief.

De chauffeur/gids van Kenia was goed en betrokken en deed verslag aan de hele groep in de jeep. De chauffeur/gids van Tanzania was meer chauffeur/monteur. Had tot 3x toe meer oog voor de autoproblemen bij een collega dan voor zijn gasten in de jeep waarvan er mensen ziek/koorts waren. Dit was hem bekend maar de jeep werd stilgezet in de volle zon zonder overleg met zijn gasten. En daar stonden we dan in Tarangire zo'n anderhalf uur voor we weer vertrokken.

Leo Fransen Naaldwijk
6,7
Toegevoegd op: 27-10-2019

Prachtige maar verhoudingsgewijs dure reis met lange reisdagen.

Parken en Lodge's zijn indrukwekkend.

6,0
Toegevoegd op: 24-10-2019

Mooie maar intensieve reis.

Een mooie reis, waarin je wat beesten betreft echt aan je trekken komt. Je moet wel veel reizen om weer naar het volgende park te gaan, en de zandwegen in de parken maken dat het een intensieve reis word. Prachtige accommodaties, heerlijk eten en vriendelijke gidsen/chauffeurs.

M. Slot
8,7
Toegevoegd op: 01-10-2019

Heb enorm genoten van al die prachtige dieren en de natuur van beide landen

Erg veel in de auto, grote afstanden over slechte wegen, maar het is de moeite waard. Dit was de 4e Afrika reis maar nog nooit zoveel aan dieren gezien. Vooral de katachtige waren in grote getallen aanwezig.

9,7
Toegevoegd op: 01-10-2019

Het was voor ons een buitengewone ervaring. Verblijf in een andere wereld.

We hebben deze reis bijna 100 verschillende dieren-vogels gezien. Ervaren Afrikagangers in ons gezelschap vertelden ook dat dit de reis was waar ze de meeste dieren hadden gezien. tip: neem veel 1 dollarbiljetten mee om fooi te geven, wisselen is vaak moeilijk.

Fam. Verweij
6,3
Toegevoegd op: 26-06-2019

Mooie reis maar veel geld voor eigelijk 9 dagen

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 17-11-2018

Mooie reis.

8,3
Toegevoegd op: 17-11-2018

Een indrukwekkende reis met prachtige lodges en behulpzame, deskundige gidsen/chauffers (ineen).

We gingen begin november, en al in de eerste 2 dagen hebben we de Big Five gezien. Prachtige, afwisselende landschappen, heel veel dieren, mooie lodges op hele bijzondere plekken en fantastische, zeer behulpzame en vriendelijke mensen. Ik kan deze reis van harte aanbevelen.

Ien GM van der Pol, Baarn