8-daagse groepsrondreis Het Beste van Kenia

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,2

Gemiddelde beoordeling

9 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,7
Toegevoegd op: 08-10-2019

Boeiend maar ook intensief

Er is geen omschrijving ingevuld.

Stef
10,0
Toegevoegd op: 07-10-2019

onvergetelijk!!!

ik zou niets veranderen...

Jan Kassies uit Lake Havasu City, AZ USA
9,0
Toegevoegd op: 07-10-2019

boven verwachting

Geld wisselen en opnemen moeilijk. Neem genoeg mee. Reizen is een avntuur, als dingen niet precies gaan zoals het zou moeten, zie het als een ervaring,

9,0
Toegevoegd op: 06-10-2019

Fantastische belevenis die wij niet meer zullen vergeten!

Qua natuur is dit een van de mooiste reizen die je kunt maken. In vergelijking met Zuid Afrika hebben wij veel meer dieren gezien op basis van kwantiteit. 2x de complete Big Five gezien door onze geweldige gids. 8 Dagen lijkt misschien kort, maar je ziet zo ontzettend veel dat je ook niet meer dagen nodig hebt. De lodges zijn prachtig en het busje is meer dan oké, zolang je jezelf erop voorbereid dat het busje een busje is en geen luxe touringcar. Wij vonden dat juist ontzettend leuk. Zoals gezegd ontzettend veel gezien; leeuwen, luipaarden, cheeta's, olifanten, neushoorns, buffels, zebra's, giraffen, gnoes, krokodillen, noem maar op. Daarnaast hebben we de Great Migration van dichtbij meegemaakt, wat zeer indrukwekkend was. Al met al een zeer geslaagde reis!

Dave & Ashley
9,3
Toegevoegd op: 04-10-2019

Dit was de reis van mijn leven

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 30-06-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

5,3
Toegevoegd op: 28-06-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 12-05-2019

Geweldige ervaring: Binnen het uur de leeuwen en cheetah's gespot in Samburu National Park

Binnen het uur de leeuwen en cheetah's gespot in Samburu National Park, later als desert nog de luipaard. Ook de andere parken in deze reis waren indrukwekkend met de vele dieren die we gespot hebben.

Soest
8,0
Toegevoegd op: 10-05-2019

Prachtige ervaring

Kenia is een veelzijdig land. Het cultuur (modern en Masai) het verschil tussen rijk en arm is duidelijk zichtbaar. De game drives zijn geweldig en stuk voor stuk een avontuur niet wetende wat je tegen zou komen! Samburu is prachtig, hotel en omgeving waren het perfecte safari plaatje. Lake Elementaita Hotel was heel mooi, helaas weinig dieren in het meer meer over maar Lake Navaisha trok dat weer recht. Masai Mara was mega rustig (overal trouwens vanwege het regenseizoen waarvan de regen gelukkig voor ons nog lang is weg gebleven) en geen wifi, dus eigen tijdverdrijf is wel een must! En het park is weer totaal anders dan Samburu, mooie afwisseling! En als afsluiter naar Giraffe Centre in Nairobi geweest (vanwege de late vlucht en tijd over) was een super leuke afsluiter! Veel dieren gezien en onwijs genoten deze vakantie!

Marije