Privé rondreizen in Kenia

Hoogtepunten als Lake Nakuru, Big Five spotten, gamedrives en overnachten in een natuurpark.
We overnachten in comfortabele hotels en lodges.
Rondreizen met Engelssprekende chauffeur/ranger.
Veel gamedrives en extra's bij de prijs inbegrepen.

Individuele rondreis Kenia – Ga op safari!

Als je een liefhebber bent van safari en je wilt met jouw reisgezelschap een echt safariland ontdekken, dan is een individuele rondreis naar Kenia een goede keuze. Beleef Kenia zoals Kenia bedoeld is en verblijf in comfortabele tented lodges tijdens de privé rondreis in Kenia. Voor de gamedrives regelen we een gids en ranger die de hele reis met je meegaat. De ultieme Afrika beleving!

Privé rondreis Kenia: beleef Afrika

Tijdens de rondreis in Kenia bezoekt je individueel, maar met een ranger, de meest bekende nationale parken van dit land waaronder Masai Mara National Reserve en het Amboseli National Park. Iedere gamedrive is weer even spannend, welke dieren zul je spotten? De individuele rondreizen in Kenia brengen je ook naar de prachtige witte stranden in het zonovergoten Diani Beach. Even helemaal bijkomen tijdens de reis!

Ga op avontuur in Afrika

Ga op avontuur en ontdek het echte Afrika tijdens een van onze privé rondreizen in Kenia. Wij hebben werkelijk alles al voor je geregeld, van de routes tot de maaltijden (volpension). Liever met een groep op reis? Kijk dan eens naar de groepsreizen naar Kenia of de single groepsreizen naar Kenia. Allemaal volledig georganiseerde safari reizen!