12-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Out of Africa

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

16 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,3
Toegevoegd op: 11-03-2019

Intensieve reis in alle aspecten

Een absolute pluim voor chauffeur Minah; zeer service-gericht en professioneel. Goede chauffeur met oog voor ieders veiligheid. Goede kennis van de verschillende reservaten, flora en fauna. Altijd positief en in voor een grap ! Wij hadden niet beter kunnen treffen !

Koos
10,0
Toegevoegd op: 17-12-2018

Top Safarireis Kenia met top gids/chauffeur

We hebben een top (safari)reis gehad en enorm veel dieren gezien inclusief Big Five. De safaris waren geweldig, het eten was zeer goed en uitgebreid, de mensen waren super open en vriendelijk en de (tented) lodges waren ook erg goed. Deze "once in a lifetime experience" was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder onze geweldige chauffeur en gids Paul. Hij deed echt alles om het ons naar de zin te maken. Petje af. Tip van ons (+ Paul) bezoek aan Lake Nakuru National Park. Een geweldig park waar we meerdere neushoorns hebben gezien en waar we kort gewandeld hebben naar het meer met flamingo's en pelikanen. Super.

Angelique en Peter uit Kessel
9,3
Toegevoegd op: 30-11-2018

De gamedrives zijn fantastisch en een pure belevenis van de natuur en het wild wat er leeft.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 28-10-2018

Het was een schitterende combinatie van safari en strand!

Wij hebben enorm genoten van deze vakantie. Het geluk gehad de big five in een reis te mogen zien (zelfs 35 leeuwen). Een geweldige chauffeur/gids Juman (zeer deskundig en vriendelijk). We hebben vooral genoten van het Masai Mara en het Savo East reservaat. Het Amboseli viel ons, in vergelijk met de eerste genoemde twee, tegen.

Fam Bos
8,7
Toegevoegd op: 13-10-2018

Deze safari is een aanrader!

Dit is een hele mooie safari reis met veel game drives en tussendoor voldoende tijd om bij te komen. Een unieke ervaring om zoveel dieren (o.a. olifanten, giraffen, zebra's, antilopen, buffels, leeuwen en andere katachtigen) te kunnnen zien! Verwacht wel een vol programma en gezien de grootte van het land behoorlijk wat uren in de bus, maar dit is het zeker waard!

6,7
Toegevoegd op: 04-10-2018

Mooie reis mits alle lodges in de reis vrij zijn of echt gelijkwaardig dus in het park ipv erbuiten

Er is geen omschrijving ingevuld.

5,7
Toegevoegd op: 02-10-2018

Siana Springs ! licht zeer ver van het Nationale park heel veel tijd verloren 1,5 uur per dag !

Nooit meer Siana Springs boeken veel te ver van Nationale Park 1,5 uur per dag extra rijden en park sluit om 18.00 uur !

Hans Terbeek uit Den Haag
9,0
Toegevoegd op: 30-08-2018

Fantastisch om zoveel prachtige dieren in het wild te zien

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 23-08-2018

Prachtige reis!

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 06-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Fien en Arthur uit Brussel