12-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Out of Africa

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

23 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,3
Toegevoegd op: 12-02-2020

Mijn mooiste reis ooit !

Verleng je verblijf aan de kust, deze rust is welkom na de trips in de parken. Wij hadden in de Masai Mara een ander hotel, Sarova Mara camp, een echte aanrader, zeer mooi, goede ligging in het park. Onze gids Joseph, was zeer goed op de hoogte en was een goede chauffeur. De voertuigen die ze gebruiken hebben wel al een en ander meegemaakt en zijn al vrij oud, maar wij hebben geen enkel probleem gehad met het onze. We hebben alle dieren gezien die op ons lijstje stonden en nog vele meer. Ook voor vogelliefhebbers een goede bestemming (zeker de boottocht op lake Naivasha). Lange reistijden van de ene naar de ander bestemming maar dat moet je erbij nemen. Het leuke eraan is te zien hoe men daar leeft langs de wegen. Tip: voor wie vlot contact wil houden met het thuisfront: koop voor een 10 € een data kaart van 5 Gb, overal goede 4G verbinding. In de lodges liet het internet meestal te wensen over. De Sentrim Lodges zijn oud.

Eddy uit Evergem (B)
8,0
Toegevoegd op: 21-01-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 15-11-2019

Fantastisch ervaring om nooit meer te vergeten

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 14-08-2019

Een fantastische reis die nog iedere dag herinneringen naar boven brengt!

Met het hele gezin hebben we in ruim een week werkelijk alles gezien wat er op de savannes te zien was. Vooral het moment dat een moeder olifant naar de auto toe kwam lopen om ons op te snuffelen, was intiem en bijzonder. Volledig onderdeel van de natuur. Maar ook het leeuwenwelpje dat naar ons " brulde" op 3 meter afstand vergeten we niet meer..

Clements Radenborg
8,0
Toegevoegd op: 01-08-2019

Geweldige ervaring, prachtig land!

Echt een super ervaring. Wellicht leuk om ook Lake Nakuru erin op te nemen zodat de kans op het zien van Neushoorns groter is!

Eline
8,3
Toegevoegd op: 13-07-2019

Een ideale reis om het wildlife van dicht bij mee te maken

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 28-06-2019

Indrukwekkende safarireis die ook het leven in Kenia laat zien

Heel indrukwekkende safarireis naar 4 heel verschillende natuurparken. Wij hadden een zeer deskundige en prettige gids die veel vertelde over de prachtige dieren en Kenia. Reis is intensief maar absoluut de moeite waard, het is prettig als je in de parken overnacht dit geeft een groter bereik binnen het park en vergroot je kansen om de big 5 te zien. Wij hadden het geluk ze meerdere keren te kunnen zien, dat was bijzonder mooi!

Carin
7,3
Toegevoegd op: 11-03-2019

Intensieve reis in alle aspecten

Een absolute pluim voor chauffeur Minah; zeer service-gericht en professioneel. Goede chauffeur met oog voor ieders veiligheid. Goede kennis van de verschillende reservaten, flora en fauna. Altijd positief en in voor een grap ! Wij hadden niet beter kunnen treffen !

Koos
10,0
Toegevoegd op: 17-12-2018

Top Safarireis Kenia met top gids/chauffeur

We hebben een top (safari)reis gehad en enorm veel dieren gezien inclusief Big Five. De safaris waren geweldig, het eten was zeer goed en uitgebreid, de mensen waren super open en vriendelijk en de (tented) lodges waren ook erg goed. Deze "once in a lifetime experience" was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder onze geweldige chauffeur en gids Paul. Hij deed echt alles om het ons naar de zin te maken. Petje af. Tip van ons (+ Paul) bezoek aan Lake Nakuru National Park. Een geweldig park waar we meerdere neushoorns hebben gezien en waar we kort gewandeld hebben naar het meer met flamingo's en pelikanen. Super.

Angelique en Peter uit Kessel
9,3
Toegevoegd op: 30-11-2018

De gamedrives zijn fantastisch en een pure belevenis van de natuur en het wild wat er leeft.

Er is geen omschrijving ingevuld.