Kenia

Hoogtepunten als Lake Nakuru, Big Five spotten, gamedrives en overnachten in een natuurpark.
We overnachten in comfortabele hotels en lodges.
Rondreizen met Engelssprekende chauffeur/ranger.
Veel gamedrives en extra's bij de prijs inbegrepen.

4

Rondreizen in Kenia

Rondreis Kenia - Een rondreis vol natuur & wilde dieren 

Wie al ooit in Afrika is geweest, weet hoe magisch het is. De prachtige natuur, de wilde dieren, een rondreis in Kenia is een groot avontuur. Het gevoel tijdens een safari, je weet vooraf niet wat je allemaal gaat zien. Dat maakt een Kenia rondreis zo bijzonder, en wij zorgen ervoor dat je dit optimaal kunt ervaren. De ervaren gidsen laten de mooiste plekjes in de natuurparken zien!

Kenia rondreizen: volop avontuur 

Een rondreis in Kenia brengt ons onder andere bij Lake Nakuru, het wereldberoemde mineraalmeer, waar duizenden roze flamingo's zich aan de oever bevinden. Maar hier zie je nog veel meer mooie vogelsoorten. Nu is het tijd voor de eerste echte safari, ook wel gamedrive genoemd, waar de Kenia rondreizen bekend om zijn. Ga op avontuur in het Masai Mara Wildreservaat en spot de bekende Big Five (leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel). Niet alleen de wilde dieren, maar ook de natuur is adembenemend in dit wildreservaat.

De bruisende stad Nairobi

Een bezoek aan de bruisende stad Nairobi hoort ook bij een groepsrondreis in Kenia. Hier kun je cultuur snuiven in het National Museum met prachtige schilderijen en dierengalerijen. Krijg zo een indruk van de oude en de huidige bevolking en hun strijd om de onafhankelijkheid. Zo krijgt je, naast de safari, ook echt een indruk van het land. Je kunt hier ook een bezoek brengen aan het originele huis van Karen Blixen.

Een compleet georganiseerde reis

Wij organiseren een compleet georganiseerde reis, waarbij de rondreis in Kenia ook vaak gecombineerd wordt met een rondreis in Tanzania. We laten de hoogtepunten van beide landen zien en zorgen daarbij voor comfortabele overnachtingen, zelfs tussen de wilde dieren! Veel gamedrives zijn al inbegrepen en er worden diverse optionele excursies aangeboden.

Ga mee naar Kenia 

Ga met ons mee en ontdek de prachtige natuur, de wilde dieren en de cultuur tijdens een rondreis in Kenia. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is, van de vluchten tot de overnachtingen, zodat je Kenia op een comfortabele manier kunt ervaren. Een fantastische ervaring die in jouw geheugen gegrift zal staan!