Single groepsreis Out of Africa

U krijgt van ons:
  • Masai Mara, Amboseli, Tsavo en strand
  • Alle gamedrives in de parken inclusief
  • Keuze uit kamer op indeling of kamer voor alleengebruik
  • Alle maaltijden tijdens safari inclusief

Op zoek naar de Big Five inclusief gamedrives en heel veel maaltijden

We bezoeken de bekendste nationale parken, zoals het Masai Mara National Reserve en het Amboseli National Park, vanwaar we een spectaculair uitzicht hebben op de Kilimanjaro. In alle nationale parken maken we gamedrives samen met een gids en ranger, die de hele reis met ons meereizen. De minibusjes zijn speciaal gemaakt voor gamedrives, waardoor we zowel zittend als staand de mooiste foto’s kunnen maken, doordat het dak helemaal open kan. Bij Lake Naivasha maken we een boottocht over het meer en in Tsavo East hebben we grote kans op het zien van de ‘rode’ olifanten. Door de rode aarde in Tsavo hebben veel olifanten een rode gloed over zich heen. Onze reis eindigt in het zonovergoten Mombasa met haar prachtige witte stranden.  
 Bekijk het dagprogramma voor alle hoogtepunten van deze reis

Comfortabel vervoer en luxe lodges
Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer per safari minibus en/of 4x4 landcruiser. U wordt begeleidt door een ervaren Engelssprekende chauffeur/ranger. Tijdens de safari's overnachten we in prachtig gelegen en comfortabele tented lodges, veelal in de buurt van of in de wildparken. Zo ervaart u het échte Afrika! Tijdens de safari verblijven we op basis van volpension. In Mombasa overnachten we in een heerlijk hotel direct aan het prachtige strand.

Deze reis is op basis van een kamer/tent op indeling, u deelt uw kamer/tent met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. U heeft ook de mogelijkheid te upgraden naar een kamer/tent voor alleengebruik.
 Bekijk een selectie van de hotels van deze reis

Entreegelden inclusief
Wij hebben er voor gekozen om alle gamedrives en maaltijden tijdens de safari op te nemen in de prijs, zodat u tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan. Dat is nog eens zorgeloos genieten!
 Bekijk hier wat inclusief is

Het reisprogramma van deze rondreis
Nairobi | Masai Mara NP | Lake Naivasha | Amboseli NP | Tsavo East NP | Mombasa

 Bekijk hier het uitgebreide dagprogramma van deze reis

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte: Minimaal 4 / maximaal 18 deelnemers

13 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Wat een geweldige reis!!!
Mw. D - Goes
Terug naar boven