Single groepsreizen in Kenia

Hoogtepunten als Lake Nakuru, Big Five spotten, gamedrives en overnachten in een natuurpark.
We overnachten in comfortabele hotels en lodges.
Rondreizen met Engelssprekende chauffeur/ranger.
Veel gamedrives en extra's bij de prijs inbegrepen.

Singlereis Kenia – Ga met ons mee naar Afrika

Altijd al op reis gewild naar een echt safariland in Afrika? Dan raden wij de singlereis naar Kenia zeker aan. Een geweldige reis, waar we alle kansen hebben om The Big Five te spotten tijdens een van de vele gamedrives. Onze single reizen naar Kenia zijn compleet georganiseerd, waarbij alle gamedrives ook inclusief zijn. Iedere dag van de reis is weer even bijzonder!

Single reizen Kenia: het programma

De single vakantie naar Kenia bevat een bijzonder programma, met onder andere een bezoek aan het Amboseli National Park en het Masai Mara National Reserve. Maar we maken ook een boottocht op Lake Naivasha en in Tsavo East zien we misschien wel de unieke ‘rode’ olifanten. Deze olifanten zijn niet echt rood, maar krijgen een rode gloed door de roodkleurige aarde in Tsavo. We eindigen de single groepsreis in Kenia aan het heerlijke strand in Mombasa. Een relaxte afsluiter!

Genieten in Afrika!

Geniet van het prachtige Afrika tijdens onze single reizen in Kenia. Als je liever met jouw eigen reisgezelschap dit land leert kennen kan dat ook. Kijk dan naar onze privé rondreizen in Kenia. We hebben de hele route al voor je uitgestippeld, je hoeft alleen maar te genieten!