Groepsrondreizen in Kirgizië

Bezoek tijdens een groepsreis naar Kirgizië het Issyk Kul meer, de hoofdstad van Kirgizië Bisjkek en Karakol.
We overnachten tijdens de groepsreis in Kirgizië in comfortabele hotels.
Groepsrondreis naar Kirgizië met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Veel excursies en extra’s zijn bij de prijs inbegrepen.

0

Groepsrondreizen in Kirgizië

Kirgizië groepsreis – Dé bestemming voor natuurliefhebbers

Kirgizië klinkt misschien niet iedereen bekend in de oren, maar dat maakt het land juist zo bijzonder. Een Kirgizië groepsreis is ideaal voor iedereen die houdt van indrukwekkende natuur. Het land, dat grenst aan China, Kazachstan, Oezbekistan en Tadzjikistan, staat bekend om het prachtige heuvelachtige landschap. Met als hoogtepunt Karakol, ook onderdeel van onze groepsreizen in Kirgizië.

Kirgizië groepsreis: cultuur & natuur

Kirgizië behoorde tot 1991 tot de Sovjet-Unie, waar nog duidelijk invloeden van terug te zien zijn in de hoofdstad Bisjkek. Door de vele groene parken voelt Bisjkek bijna eerder aan als een groot dorp. Tijdens de Kirgizië groepsreis bekijken we ook de bijzondere Burana Toren met rotstekeningen en balbals. Maar hier ligt ook het grootste meer van Centraal-Azië: Issyk Kul ofwel warm meer. Ondanks de hoge ligging bevriest dit meer namelijk nooit. Het is dan ook een aanrader om een boottocht over dit prachtige meer te maken.

Het stadje Karakol

Tijdens de groepsreis staat ook een bezoek aan het unieke stadje Karakol op het programma. De weg er naartoe is alleen al bijzonder, door de enorme stenenvelden met oude tekeningen van jachttaferelen. In het typische Russische stadje Karakol vinden we traditionele houten huizen. Er staat zelfs een kerk en moskee, geheel uit hout opgetrokken!

Bezoek dit bijzondere land

Kirgizië is voor velen nog een onontdekte bestemming, maar wij zorgen er tijdens de groepsreis voor dat je dit bijzondere land leert kennen. De deskundige, Nederlandssprekende reisleider zorgt ervoor dat je alles te weten komt over dit ‘verborgen’ land.