Kirgizië

Bezoek tijdens een rondreis in Kirgizië alle hoogtepunten van dit prachtige onontdekte land met haar woeste natuur. Een rondreis in Kirgizië start over het algemeen in de hoofdstad Bisjkek waar talloze invloeden uit de voormalige Sojvet Unie terug te vinden zijn.

Reis verder Kirgizië in naar het machtige Tiensjangebergte met haar besneeuwde bergtoppen en reis verder naar het imposante Issykkul meer. Pas zodra je een rondreis door Kirgizië maakt snap je pas echt hoe onontdekt en puur Kirgizië is. Ontdek de FOX rondreizen in Kirgizië!

0

Rondreizen in Kirgizië

Kirgizië rondreizen – Ontdek dit verborgen land

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens onze Kirgizië rondreizen. Dit land is een verborgen parel, grenzend aan Oezbekistan, Kazachstan, Tadzjikistan en China. Het prachtige heuvellandschap lijkt bijna een schilderij, zo prachtig. Meer dan de helft ligt boven de 3.000 meter hoogte, wat de uitzichten extra adembenemend maakt. Tijdens de Kirgizië laten we niet alleen de mooie natuur, maar ook de fascinerende cultuur van dit land zien.

Op ontdekkingstocht in Kirgizië

Tijdens onze Kirgizië rondreizen gaan we op ontdekkingstocht in dit bijzondere land. Bisjkek is de hoofdstad van dit land, waar de invloeden van de Sovjet-Unie nog duidelijk terug te zien zijn. Aan de andere kant zorgen de mooie, groene parken voor een hele fijne en dorpse sfeer in deze stad. Maak een heerlijke wandeling door het Ala Archa Nationaal Park, net buiten de stad en door de vallei in het Tiensjangebergte ofwel hemels gebergte. De besneeuwde bergtoppen lijken hier namelijk de wolken aan te raken, zo mooi! Onderweg naar het typische Russische stadje Karakol met de houten huisjes komen we de bijzondere stenenvelden tegen met daarop jachttekeningen die de eerste eeuw na Christus zijn gemaakt. Een bijzonder schouwspel.

Kies voor een rondreis in Kirgizië

Onze Kirgizië rondreizen worden vaak gecombineerd met andere landen in de omgeving, waaronder een rondreis in China en Oezbekistan. Op die manier kan je meerdere landen bekijken tijdens een complete rondreis waarbij alles geregeld is, van de accommodaties tot en met de excursies. Wij zorgen ervoor dat je dit verborgen land en de andere landen tijdens de rondreis optimaal zult ervaren.