Een overzicht van het laatste nieuws & actuele zaken

Laatste nieuws

Gevolgen noodweer Zuid Afrika – update II

Na het noodweer te Zuid Afrika schijnt in Kaapstad en omgeving de zon weer volop. In Kaapstad is alles weer terug naar normaal.

Knysna, onderdeel van de Tuinroute en een bekende bestemming op onze rondreizen is helaas zwaar getroffen. Door blikseminslag zijn veel branden ontstaan, ook is een groot aantal hotels in vlammen opgegaan. De programma's van onze rondreizen die Knysna aandoen zullen tot nader order gewijzigd worden. Zodra bekend is welke accommodatie als alternatief wordt aangeboden informeren wij de FOX reizigers per e-mail in volgorde van vertrek.

Reizigers ter plaatse die volgens programma Knysna zullen bezoeken, zijn per e-mailbericht en via de reisleiders geïnformeerd over de wijziging in het reisprogramma. Indien wij nieuwe informatie hebben wordt die gemeld op deze pagina.

Vrijdag, 9 juni 2017

Doe mee aan een van onze wedstrijden!

Heeft u al mooie reizen met ons gemaakt, of vertrekt u binnenkort? U heeft nu de mogelijkheid om met uw foto's en/of vlogs leuke prijzen te winnen!

Kijk snel voor meer informatie over de verschillende wedstrijden op onze de juiste pagina's

31-daagse Wereldrondreis met ANWB Ledenreizen

nieuws-wereldrondreis

ANWB Ledenreizen biedt een 31-daagse Wereldrondreis aan waarbij u de 7 wereldwonderen ontdekt met vertrek op 7 oktober.

Deze exclusieve reis biedt nieuwe indrukken, onverwachte ontmoetingen en bovenal onvergetelijke ervaringen met ANWB Ledenreizen.

Reist u op 7 oktober met ANWB Ledenreizen langs de 7 wereldwonderen?

Meer informatie

Win een droomreis naar China!

In de periode 16 mei t/m 3 september 2017 maakt u kans om een geheel verzorgde droomreis naar China met bezoek aan het wereldberoemde Terracotta Leger te winnen.

Ook ontvangt u altijd een kortingsvoucher van € 50,- per boeking voor een volgende reis met FOX.

Meer informatie

FOX valt in de prijzen!

Vakantie-Award-2017.jpgFOX, verre reizen van ANWB heeft de zwaarbevochten Vakantie Award gewonnen in de categorie  “Beste reisaanbieder Groepsreizen”.

De Vakantie Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens het drukbezochte Reisgala, dat dit jaar plaatsvond in Amsterdam Arena. In het bijzijn van de hele reiswereld ontvingen Directeur ANWB reizen Greet Locquet en FOX Directeur Norbert Good de Vakantie Award.

Mis nooit meer een aanbieding!

merch-nieuwsbrief
Als u zich aanmeldt voor een van onze FOX Nieuwsbrieven ontvangt u wekelijks de laatste aanbiedingen, scherpe acties en leuke extra reisnieuws.

Lees meer

 

Denk mee over uw favoriete reiswebsite

Bij elke ontwikkeling van FOX.nl staat één vraag centraal: Hoe kunnen wij u steeds beter helpen in de zoektocht naar uw droomvakantie?

Tijdens het grootste redesign sinds een aantal jaren hebben we veel gewijzigd en veranderd. We hebben hierop vele positieve reacties van u mogen ontvangen. Zoveel mensen, zoveel meningen, dus ook ontvingen we enkele minder enhousiaste meningen. Voor alle berichten zijn we u allen zeer dankbaar.

Omdat de gebruiksvriendelijkheid van onze website erg belangrijk voor ons is, kunnen we uw mening goed gebruiken. U heeft tenslotte de ervaring!

Ja, ik doe graag mee

 

Lange wachtrijen op luchthaven Schiphol

Diverse luchtvaartmaatschappijen roepen passagiers op om niet twee maar drie uur voor vertrek aanwezig te zijn op Schiphol. Dit in verband met de verwachtte drukte en lange wachtrijen op de luchthaven. Op piekmomenten kan er zelfs geadviseerd worden om nog eerder te komen. Daarnaast is het prettig als u na het inchecken van uw koffers metéén doorgaat naar de veiligheids- en/of paspoortcontrole. Dan weet u zeker dat u op tijd door alle controles heen bent.

Update: 24 april 2017
Terug naar boven