Een overzicht van het laatste nieuws & actuele zaken

Laatste nieuws

Situatie op Bali - Vulkaan Agung

Sinds op vrijdagochtend 22 september via de media bekend is gemaakt dat vanwege de rokende krater van vulkaan Agung, de “Olympus” van Bali, bewoners en toeristen zijn geëvacueerd, is er niet veel veranderd. Het dreigingsniveau is op zijn hoogst vanwege de activiteiten, de trillingen in het binnenste van de vulkaan. De lokale autoriteiten kunnen echter niet voorspellen wanneer hij uitbarst.

De berg ligt in oostelijk Bali, de voet van de berg strekt zich in het noordoosten uit naar de zee. De lagere hellingen zijn zeer bebost, er wordt veel aan landbouw bedreven door een groot aantal lokale bewoners. Omdat de frequentie in de trillingen in de vulkaan weliswaar zijn afgenomen maar wel heftiger zijn geworden, is het gebied dat ontoegankelijk is verklaard, ook uitgebreid. Daarom blijft het aantal bewoners dat wordt geëvacueerd, ook toenemen.

De luchthaven van Bali, Ngurah Rai Luchthaven op Denpasar is zoals normaal geopend en voert alle vluchten volgens schema uit. Het management van de luchthaven is zich wel aan het voorbereiden als noodoperatie centrum. Men wil de situatie die in 2010 na de Aswolk was ontstaan, voorkomen vandaar dat er nu gericht overleg is tussen de betrokken organisaties. Ferry diensten tussen de eilanden Java- Bali en Lombok-Bali varen eveneens conform schema. Onze reisprogramma’s hebben dan ook tot op heden geen aanpassing nodig.

Wij begrijpen dat deze situatie voor u verontrustend is.
FOX staat inzake deze omstandigheid in nauw contact met haar partner ter plaatse. Er is alsnog nog steeds géén sprake van lava en/of rook vanuit de krater. Meteorologen zijn ter plaatse continue de situatie aan het onderzoeken.

Aan het einde van onze rondreizen verblijft men veelal aan de kust in het zuiden van Bali, van Sanur tot en met Nusa Dua. Die regio is tot 75 km van de Gunung Agung gelegen.

bali

Mocht de situatie op korte termijn wijzigen en van invloed zijn op de uitvoering van uw reis dan nemen wij daarover telefonisch contact met u op. 

geen wijzigingen per 12 oktober 2017

Winnaars 'Fotowedstrijd FOX Familierondreizen'

De winnaars van de fotowedstrijd zijn inmiddels bekend.
FOX feliciteert Martin Bandt, Mieke Bakker en Agathe Vermeulen met hun prijs.

update 9 oktober 2017

Winnaars 'Fotowedstrijd reizigers & reisleiders 2017'

De winnaars van de fotowedstrijd reizigers & reisleiders 2017 zijn inmiddels bekend.
FOX feliciteert Appie Groothuis, Simone Robeer en Annelies 't Hart met hun prijs.

update 9 oktober 2017

Winnaars 'Vlog- en video wedstrijd FOX Familierondreizen'

De winnaars van de vlog- en video wedstrijd zijn inmiddels bekend.
FOX feliciteert Madelief (15 jaar) en Saskia en dochter Zenne (10 jaar) met hun prijs.

update 9 oktober 2017

Winnaar 'Win een droomreis'

FOX en het Omniversum gaven u de kans een geheel verzorgde droomreis naar China te winnen.
 
De winnares van de 'Win een droomreis' actie is inmiddels bekend. FOX feliciteert Yvonne Laarveld met het winnen van deze geweldige reis!

11 september 2017

Doe mee aan een van onze wedstrijden!

Heeft u al mooie reizen met ons gemaakt, of vertrekt u binnenkort? U heeft nu de mogelijkheid om met uw foto's en/of vlogs leuke prijzen te winnen!

Kijk snel voor meer informatie over de verschillende wedstrijden op onze de juiste pagina's

Mis nooit meer een aanbieding!

merch-nieuwsbrief
Als u zich aanmeldt voor een van onze FOX Nieuwsbrieven ontvangt u wekelijks de laatste aanbiedingen, scherpe acties en leuke extra reisnieuws.

Lees meer

 

Denk mee over uw favoriete reiswebsite

Bij elke ontwikkeling van FOX.nl staat één vraag centraal: Hoe kunnen wij u steeds beter helpen in de zoektocht naar uw droomvakantie?

Tijdens het grootste redesign sinds een aantal jaren hebben we veel gewijzigd en veranderd. We hebben hierop vele positieve reacties van u mogen ontvangen. Zoveel mensen, zoveel meningen, dus ook ontvingen we enkele minder enhousiaste meningen. Voor alle berichten zijn we u allen zeer dankbaar.

Omdat de gebruiksvriendelijkheid van onze website erg belangrijk voor ons is, kunnen we uw mening goed gebruiken. U heeft tenslotte de ervaring!

Ja, ik doe graag mee

 

FOX valt in de prijzen!

Vakantie-Award-2017.jpgFOX, verre reizen van ANWB heeft de zwaarbevochten Vakantie Award gewonnen in de categorie  “Beste reisaanbieder Groepsreizen”.

De Vakantie Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens het drukbezochte Reisgala, dat dit jaar plaatsvond in Amsterdam Arena. In het bijzijn van de hele reiswereld ontvingen Directeur ANWB reizen Greet Locquet en FOX Directeur Norbert Good de Vakantie Award.

Terug naar boven