Een overzicht van het laatste nieuws & actuele zaken

Laatste nieuws

Aardbeving Lombok 20.08.2018

Aardbeving Lombok 20.08.2018

Maandag 20 augustus in de ochtend en zondag, 19 augustus is het Indonesische eiland Lombok helaas opnieuw opgeschrikt door drie krachtige aardbevingen. FOX heeft momenteel geen reizigers op Lombok en tot en met midden oktober aankomst zijn alle reizigers, die naar Lombok zouden reizen, omgeboekt naar andere eilanden. Al onze reizigers op de overige Indonesische eilanden maken het goed en hebben geen hinder ondervonden.

De FOX rondreizen over de eilanden Java, Bali, Sumatra, Sulawesi, Flores en Komodo kunnen nog steeds worden uitgevoerd volgens programma, de dag tot dag programmaonderdelen voor deze reizen hoeven niet te worden aangepast.

Alleen het reizen naar de Gili eilanden en het noorden van Lombok wordt tot nader bericht ontraden. De berichtgeving van onze lokale partner is dat de schade in Gili Trawangan aanzienlijk is, de verwachting is dat de Gili eilanden voor langere duur gesloten voor toeristen zullen blijven, zodat de schade kan worden hersteld. Onze lokale partner brengt eind augustus opnieuw een bezoek aan Lombok om daar een eigen actuele indruk van de situatie na de laatste aardbeving te krijgen. Zij bezoeken ook specifiek de badplaats Sengigi Beach, om FOX hierover goed te kunnen adviseren ten aanzien van de lokale situatie. Juist omdat FOX daar accommodatie aanbiedt en u aldaar met ons verblijft.

Vertrekkende reizigers naar Lombok vanaf aankomst 29 oktober op Lombok, zullen begin september door ons worden gecontacteerd na grondige inspectie van de lokale situatie.

Vanzelfsprekend kunt u voor persoonlijk advies contact opnemen met de afdeling Customer Contact. Dit kan via ons reguliere telefoonnummer 0252- 660000.

Update woensdag 20.08.2018

Verbouwingen op Schiphol

Schiphol is volop in verbouwing en dat is niet te missen als u op reis gaat. Het aantal reizigers blijft groeien, vliegtuigen worden steeds groter, om deze redenen breidt Schiphol uit. Lees verder om te zien met welke verbouwingen u rekening dient te houden op Schiphol.

Lees meer

Update 21 juni 2018

Waterschaarste in Kaapstad

De op 1 januari 2018 geïmplementeerde waterrestricties hebben succes gehad: de stad is niet afgesloten van het waternetwerk. Het regenseizoen in Kaapstad zorgt er momenteel tevens voor dat het waterpeil in de dammen weer stijgt. Feit blijft dat het klimaat in de West-Kaap steeds droger wordt, waardoor aan reizigers in Kaapstad en Stellenbosch nog steeds medewerking wordt gevraagd door niet langer dan twee minuten te douchen, handdoeken (waar mogelijk) meermaals te gebruiken en er rekening mee te houden dat het hotelzwembad (mogelijk) niet gevuld kan zijn.

Update 8 augustus 2018

Mis nooit meer een aanbieding!

merch-nieuwsbrief
Als u zich aanmeldt voor een van onze FOX Nieuwsbrieven ontvangt u wekelijks de laatste aanbiedingen, scherpe acties en leuke extra reisnieuws.

Lees meer

 

Denk mee over uw favoriete reiswebsite

Bij elke ontwikkeling van FOX.nl staat één vraag centraal: Hoe kunnen wij u steeds beter helpen in de zoektocht naar uw droomvakantie?

Tijdens het grootste redesign sinds een aantal jaren hebben we veel gewijzigd en veranderd. We hebben hierop vele positieve reacties van u mogen ontvangen. Zoveel mensen, zoveel meningen, dus ook ontvingen we enkele minder enhousiaste meningen. Voor alle berichten zijn we u allen zeer dankbaar.

Omdat de gebruiksvriendelijkheid van onze website erg belangrijk voor ons is, kunnen we uw mening goed gebruiken. U heeft tenslotte de ervaring!

Ja, ik doe graag mee

 

Winnaar 15-daagse rondreis Zuid-Afrika (ANWB)

Op de website van de ANWB stond afgelopen maand een Zuid-Afrika winactie. In 500 woorden moest u beschrijven waarom u deze rondreis naar Zuid-Afrika wilt winnen. Vele mooie en creatieve inzendingen hebben wij de afgelopen maand mogen ontvangen. De winnaar van de 15-daagse rondreis naar Zuid-Afrika voor 2 personen t.w.v. € 4.198,- is: Miranda Boks. Wij wensen Miranda veel plezier en willen iedereen hartelijk bedanken voor de vele mooie inzendingen! 

Terug naar boven