Een overzicht van het laatste nieuws & actuele zaken

Laatste nieuws

Drukte op luchthaven Schiphol

Voor de regio Midden-Nederland is de zomervakantie begonnen op vrijdag 7 juli. Met ingang van deze datum is ook de topdrukte op de luchthaven Schiphol begonnen.

Wij adviseren u rekening te houden met de drukte op Schiphol. Check het overzicht van de meeste drukke dagen op de luchthaven tijdens de zomermaanden. Zorg ervoor dat u minimaal 3 uur van te voren bij de check-in balie aanwezig bent. Bij de veiligheidscontrole kunt – indien u met een kleine tas of kleine rugzak reist als handbagage – van een andere rij gebruik maken dan reizigers die met een rolkoffer als handbagage reizen. Op die manier probeert de luchthaven bij te dragen aan een zo efficiënt mogelijk proces voor check in en hierbij zo veel mogelijk problemen te voorkomen.

Wij adviseren u ook om te reizen met een kleine tas als handbagage. Dit mede in verband met de bagageruimte in onze bussen. Checkt u alvast via de volgende link wat u wel/niet mag meenemen in uw handbagage. Dit scheelt weer tijd bij de veiligheidscontroles. Op de website van Schiphol vindt u sowieso alle informatie die u nodig heeft om het vertrek naar uw bestemming aangenaam en plezierig te maken.

Wij wensen u een onvergetelijke reis toe en een heel fijne vakantie met FOX, verre reizen van ANWB.

Update: 10 juli 2017

Doe mee aan een van onze wedstrijden!

Heeft u al mooie reizen met ons gemaakt, of vertrekt u binnenkort? U heeft nu de mogelijkheid om met uw foto's en/of vlogs leuke prijzen te winnen!

Kijk snel voor meer informatie over de verschillende wedstrijden op onze de juiste pagina's

Win een droomreis naar China!

In de periode 16 mei t/m 3 september 2017 maakt u kans om een geheel verzorgde droomreis naar China met bezoek aan het wereldberoemde Terracotta Leger te winnen.

Ook ontvangt u altijd een kortingsvoucher van € 50,- per boeking voor een volgende reis met FOX.

Meer informatie

Mis nooit meer een aanbieding!

merch-nieuwsbrief
Als u zich aanmeldt voor een van onze FOX Nieuwsbrieven ontvangt u wekelijks de laatste aanbiedingen, scherpe acties en leuke extra reisnieuws.

Lees meer

 

Denk mee over uw favoriete reiswebsite

Bij elke ontwikkeling van FOX.nl staat één vraag centraal: Hoe kunnen wij u steeds beter helpen in de zoektocht naar uw droomvakantie?

Tijdens het grootste redesign sinds een aantal jaren hebben we veel gewijzigd en veranderd. We hebben hierop vele positieve reacties van u mogen ontvangen. Zoveel mensen, zoveel meningen, dus ook ontvingen we enkele minder enhousiaste meningen. Voor alle berichten zijn we u allen zeer dankbaar.

Omdat de gebruiksvriendelijkheid van onze website erg belangrijk voor ons is, kunnen we uw mening goed gebruiken. U heeft tenslotte de ervaring!

Ja, ik doe graag mee

 

FOX valt in de prijzen!

Vakantie-Award-2017.jpgFOX, verre reizen van ANWB heeft de zwaarbevochten Vakantie Award gewonnen in de categorie  “Beste reisaanbieder Groepsreizen”.

De Vakantie Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens het drukbezochte Reisgala, dat dit jaar plaatsvond in Amsterdam Arena. In het bijzijn van de hele reiswereld ontvingen Directeur ANWB reizen Greet Locquet en FOX Directeur Norbert Good de Vakantie Award.

31-daagse Wereldrondreis met ANWB Ledenreizen

nieuws-wereldrondreis

ANWB Ledenreizen biedt een 31-daagse Wereldrondreis aan waarbij u de 7 wereldwonderen ontdekt met vertrek op 7 oktober.

Deze exclusieve reis biedt nieuwe indrukken, onverwachte ontmoetingen en bovenal onvergetelijke ervaringen met ANWB Ledenreizen.

Reist u op 7 oktober met ANWB Ledenreizen langs de 7 wereldwonderen?

Meer informatie

Terug naar boven