Een overzicht van het laatste nieuws & actuele zaken

Laatste nieuws

Winnaar 'Win een droomreis'

In december en januari gaven FOX, National Geographic en South African Tourism u de kans een geheel verzorgde droomreis naar Zuid-Afrika te winnen.
 
De winnares van de 'Win een droomreis' actie is inmiddels bekend. FOX feliciteert Brigitte van Duijn met het winnen van deze geweldige reis!

FOX valt in de prijzen!

Vakantie-Award-2017.jpgFOX, verre reizen van ANWB heeft de zwaarbevochten Vakantie Award gewonnen in de categorie  “Beste reisaanbieder Groepsreizen”.

De Vakantie Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens het drukbezochte Reisgala, dat dit jaar plaatsvond in Amsterdam Arena. In het bijzijn van de hele reiswereld ontvingen Directeur ANWB reizen Greet Locquet en FOX Directeur Norbert Good de Vakantie Award.

Laat u op informeren over onze vele mooie bestemmingen

merch-theater
De gratis FOX Reis & Inspiratiedagen zijn er speciaal om u op ontspannen wijze te informeren over de diverse prachtige verre bestemmingen binnen ons aanbod. Een bezoek aan ons sfeervolle FOX Theater in Hoofddorp is echt een aanrader!

Onze reisfilms zorgen voor de ideale combinatie van inspiratie en reisvoorbereiding. Daarnaast delen onze professionele reisleiders dit seizoen graag de leuke weetjes én handige tips met u en wordt u natuurlijk ook voorzien van nuttige praktische informatie.

We ontvangen u graag in ons unieke FOX Theater in Hoofddorp!

Bekijk de agenda en kom ook eens langs

 

Mis nooit meer een aanbieding!

merch-nieuwsbrief
Als u zich aanmeldt voor een van onze FOX Nieuwsbrieven ontvangt u wekelijks de laatste aanbiedingen, scherpe acties en leuke extra reisnieuws.

Lees meer

 

Denk mee over uw favoriete reiswebsite

Bij elke ontwikkeling van FOX.nl staat één vraag centraal: Hoe kunnen wij u steeds beter helpen in de zoektocht naar uw droomvakantie?

Tijdens het grootste redesign sinds een aantal jaren hebben we veel gewijzigd en veranderd. We hebben hierop vele positieve reacties van u mogen ontvangen. Zoveel mensen, zoveel meningen, dus ook ontvingen we enkele minder enhousiaste meningen. Voor alle berichten zijn we u allen zeer dankbaar.

Omdat de gebruiksvriendelijkheid van onze website erg belangrijk voor ons is, kunnen we uw mening goed gebruiken. U heeft tenslotte de ervaring!

Ja, ik doe graag mee

 


Heeft u nog een vraag?

Laat u informeren door onze reisspecialisten.

0252 - 66 00 00 Stuur een bericht

Terug naar boven