Een overzicht van het laatste nieuws & actuele zaken

Laatste nieuws

Waterschaarste in Kaapstad

De op 1 januari geïmplementeerde waterrestricties hebben succes: de datum waarop een gedeelte van de stad moet worden afgesloten van het waternetwerk is uitgesteld van begin april tot medio juli. Het regenseizoen in Kaapstad is dan in volle gang, waarbij men in Kaapstad hoopt dat er voldoende regen valt zodat de dammen weer gevuld zijn. In de tussentijd wordt door de overheid ook hard gewerkt aan andere bronnen van drinkwater, waaronder het boren naar grondwater en het ontzilten van zeewater.

Aan reizigers in Kaapstad en Stellenbosch wordt medewerking gevraagd door niet langer dan twee minuten te douchen, handdoeken (waar mogelijk) meermaals te gebruiken en er rekening mee te houden dat het hotelzwembad (mogelijk) niet gevuld kan zijn.

Update 27 februari 2018

Mis nooit meer een aanbieding!

merch-nieuwsbrief
Als u zich aanmeldt voor een van onze FOX Nieuwsbrieven ontvangt u wekelijks de laatste aanbiedingen, scherpe acties en leuke extra reisnieuws.

Lees meer

 

Denk mee over uw favoriete reiswebsite

Bij elke ontwikkeling van FOX.nl staat één vraag centraal: Hoe kunnen wij u steeds beter helpen in de zoektocht naar uw droomvakantie?

Tijdens het grootste redesign sinds een aantal jaren hebben we veel gewijzigd en veranderd. We hebben hierop vele positieve reacties van u mogen ontvangen. Zoveel mensen, zoveel meningen, dus ook ontvingen we enkele minder enhousiaste meningen. Voor alle berichten zijn we u allen zeer dankbaar.

Omdat de gebruiksvriendelijkheid van onze website erg belangrijk voor ons is, kunnen we uw mening goed gebruiken. U heeft tenslotte de ervaring!

Ja, ik doe graag mee

 

Terug naar boven