Een overzicht van het laatste nieuws & actuele zaken

Laatste nieuws

Winnaar 'Win een droomreis'

In december en januari gaven FOX, National Geographic en South African Tourism u de kans een geheel verzorgde droomreis naar Zuid-Afrika te winnen.
 
De winnares van de 'Win een droomreis' actie is inmiddels bekend. FOX feliciteert Brigitte van Duijn met het winnen van deze geweldige reis!

FOX valt in de prijzen!

Vakantie-Award-2017.jpgFOX, verre reizen van ANWB heeft de zwaarbevochten Vakantie Award gewonnen in de categorie  “Beste reisaanbieder Groepsreizen”.

De Vakantie Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens het drukbezochte Reisgala, dat dit jaar plaatsvond in Amsterdam Arena. In het bijzijn van de hele reiswereld ontvingen Directeur ANWB reizen Greet Locquet en FOX Directeur Norbert Good de Vakantie Award.

Mis nooit meer een aanbieding!

merch-nieuwsbrief
Als u zich aanmeldt voor een van onze FOX Nieuwsbrieven ontvangt u wekelijks de laatste aanbiedingen, scherpe acties en leuke extra reisnieuws.

Lees meer

 

Denk mee over uw favoriete reiswebsite

Bij elke ontwikkeling van FOX.nl staat één vraag centraal: Hoe kunnen wij u steeds beter helpen in de zoektocht naar uw droomvakantie?

Tijdens het grootste redesign sinds een aantal jaren hebben we veel gewijzigd en veranderd. We hebben hierop vele positieve reacties van u mogen ontvangen. Zoveel mensen, zoveel meningen, dus ook ontvingen we enkele minder enhousiaste meningen. Voor alle berichten zijn we u allen zeer dankbaar.

Omdat de gebruiksvriendelijkheid van onze website erg belangrijk voor ons is, kunnen we uw mening goed gebruiken. U heeft tenslotte de ervaring!

Ja, ik doe graag mee

 

Lange wachtrijen op luchthaven Schiphol

Diverse luchtvaartmaatschappijen roepen passagiers op om niet twee maar drie uur voor vertrek aanwezig te zijn op Schiphol. Dit in verband met de verwachtte drukte en lange wachtrijen op de luchthaven. Op piekmomenten kan er zelfs geadviseerd worden om nog eerder te komen. Daarnaast is het prettig als u na het inchecken van uw koffers metéén doorgaat naar de veiligheids- en/of paspoortcontrole. Dan weet u zeker dat u op tijd door alle controles heen bent.

Update: 24 april 2017


Heeft u nog een vraag?

Laat u informeren door onze reisspecialisten.

0252 - 66 00 00 Stuur een bericht

Terug naar boven