Een overzicht van het laatste nieuws & actuele zaken

Laatste nieuws

Technische storing

ico-warning-grtWe ondervinden vandaag hinder van een technische storing op de website. Hierdoor is het momenteel niet mogelijk om een prijsberekning of een boeking te maken. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. Onze excuses voor dit tijdelijke ongemak.

Winnaars fotowedstrijd

In de zomer van 2016 hebben we de fotowedstrijd 'Reizigers & Reisleiders' gehouden. We ontvingen van u vele leuke foto's, foto's gemaakt tijdens excursies en foto's van onze reisleiders. Inmiddels hebben we een top 3 samengesteld. 

Naar de winnaars

11 oktober 2016

China: Reguliere visum procedure hervat

Het Chinese Visa Centre in Den Haag neemt weer alle geldige paspoorten in behandeling. U hoeft dus geen oude paspoorten (kopie) meer aan te leveren, ook niet als uw huidige paspoort is afgegeven na 1 januari 2016.

Mochten er stempels van risicogebieden (bijv. Turkije) in uw paspoort staan die na 1 januari 2015 zijn geplaatst dan wordt de aanvraag alsnog in behandeling genomen. In dit geval kan de aanvraag langer duren en wordt het visum niet gegarandeerd afgegeven. Deze aanvragen worden bij het Chinese Visa Centre in Brussel wel goedgekeurd.

Extra consulaire sluitingsdagen:
- China Visa Center (The Hague)  3 t/m 5 oktober 2016 National Holiday
- China Visa Center (Brussel)  3 t/m 7 oktober 2016 National Holiday

Laatste update 26-09-2016 - 16:55

Denk mee over uw favoriete reiswebsite

Bij elke ontwikkeling van FOX.nl staat één vraag centraal: Hoe kunnen wij u steeds beter helpen in de zoektocht naar uw droomvakantie?

Tijdens het grootste redesign sinds een aantal jaren hebben we veel gewijzigd en veranderd. We hebben hierop vele positieve reacties van u mogen ontvangen. Zoveel mensen, zoveel meningen, dus ook ontvingen we enkele minder enhousiaste meningen. Voor alle berichten zijn we u allen zeer dankbaar.

Omdat de gebruiksvriendelijkheid van onze website erg belangrijk voor ons is, kunnen we uw mening goed gebruiken. U heeft tenslotte de ervaring!

Ja, ik doe graag mee

FOX wint Vakantie Award 2016!

FOX, verre reizen van ANWB heeft de zwaarbevochten Vakantie Award gewonnen in de categorie  “Beste reisaanbieder Verre Reizen”.

De Vakantie Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens het  drukbezochte Reisgala, dat dit jaar plaatsvond in de Studio’s Aalsmeer. In het bijzijn van de hele reiswereld en hoofddirecteur van de ANWB Frits van Bruggen, ontvingen Directeur ANWB reizen Greet Locquet en FOX directeur Norbert Good, op het podium de felbegeerde award.

Lees meer

Vakantie-award


Heeft u nog een vraag?

Laat u informeren door onze reisspecialisten.

0252 - 66 00 00 Stuur een bericht

Terug naar boven