Groepsrondreizen in Laos

Hoogtepunten als Vientiane, mysterieuze bergstammen en een boottocht over de Mekong rivier.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels.
Groepsrondreizen met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

Groepsreis Laos – Ga met ons mee en ontdek Laos

Als we het hebben over de hoogtepunten van Zuidoost-Azië dan hoort Laos daar zeker bij. En tijdens een groepsreis in Laos laten we zien waarom dat zo is. Van een boottocht op de machtige Mekong rivier tot een bezoek aan de mysterieuze bergstammen, het hoort allemaal bij onze groepsreizen naar Laos. Een onvergetelijke ervaring waarbij we ervoor zorgen dat het je aan niets zal ontbreken. Ga met ons mee op een indrukwekkende groepsrondreis naar Laos.

De start van de Laos groepsreis

We varen de machtige Mekong rivier af, die de natuurlijke grens tussen Thailand en Laos vormt. We varen steeds dieper Laos in, het is de start van de groepsrondreis in Laos. Onderweg stoppen we even bij een plattelandsdorpje om het leven langs de Mekong rivier te aanschouwen. Want tijdens de groepsreizen naar Laos leer je ook de echte cultuur van dit land kennen. De deskundige Nederlandssprekende reisleiding kan hier alles over vertellen. Ook een bezoek aan de lokale markt is een must tijdens de Laos groepsreis.

Het sfeervolle Luang Prabang

Luang Prabang is de oude hoofdstad van het Koninkrijk Laos. Een mooie en sfeervolle stad die we tijdens de groepsrondreizen naar Laos te voet kunnen verkennen. Hier zien we vele Wats (tempels) die goed onderhouden en nog volop in gebruik zijn. Overal zien we de lokale monniken in oranje gewaden. De stad Luang Prabang is door UNESCO uitgeroepen als Werelderfgoed en dat geeft al aan hoe mooi deze stad is.

De hoogtepunten van Zuidoost-Azië

Een groepsrondreis naar Laos kan heel goed gecombineerd worden met andere landen in Zuidoost-Azië. Daarom bieden wij complete groepsreizen naar Laos en andere hoogtepunten van Zuidoost-Azië zoals Thailand en Cambodja. Tijdens de groepsreis krijgen we een goede indruk van alle drie de landen en bezoek je de leukste plekjes van deze fascinerende landen.

Ga mee met een groepsreis!

Een groepsreis in Laos zorgt ervoor dat je de hoogtepunten van dit land met eigen ogen zult aanschouwen, terwijl alles verder geregeld is. Van de vluchten tot comfortabele hotels en leuke excursies, het zit allemaal inbegrepen bij onze groepsrondreizen naar Laos. Liever een singlereis naar Laos of juist een individuele reis naar Laos? Het is allemaal mogelijk!