Privé rondreizen in Laos

Hoogtepunten als Vientiane, mysterieuze bergstammen en een boottocht over de Mekong rivier.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels.
Privé rondreizen met chauffeur.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

0

Privé rondreizen in Laos

Individuele rondreis Laos – Ontdek de indrukwekkende natuur

Laos is voor velen nog een vrij onontdekte bestemming, en dat maakt het extra spannend om Laos te ontdekken tijdens een individuele rondreis. Laos ligt prachtig in de jungle en wordt omgeven door heel veel rijstvelden. Tijdens de individuele rondreis in Laos zul je de prachtige natuur van dit land ontdekken, maar ook monniken zien die in hun oranje gewaden op pad gaan. Een onvergetelijke reis die je individueel maakt, maar waarbij wij alles voor je geregeld hebben.

Privé rondreis Laos: bijzondere hoogtepunten

Een privé rondreis in Laos zit vol bijzondere hoogtepunten. De reis begint in Luang Prabang, waar we onder andere de voormalige koninklijke tempel en de watervallen van Kuang Si bezoeken. Maar je kunt ook genieten van een prachtige zonsondergang vanaf de Phu Si heuvel, met een uniek uitzicht over de vallei. Tijdens de privé rondreizen in Laos krijg je ook volop de mogelijkheid om kennis te maken met de lokale bevolking in de verschillende bergdorpjes. Dat maakt de reis extra bijzonder!

Combineer de rondreis met Cambodja

Wij bieden gecombineerde individuele rondreizen naar Cambodja en Laos, zodat je allebei deze onontdekte landen tijdens een reis kunt ervaren. Een van de meest unieke reizen uit ons aanbod, waarbij we de vluchten, overnachtingen en veel excursies voor je geregeld hebben.