Laos

Hoogtepunten als Vientiane, mysterieuze bergstammen en een boottocht over de Mekong rivier.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels.
Groepsrondreizen met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

Rondreis Laos - Maak een rondreis en ontdek de fantastische natuur 

Laos, een land vol indrukwekkende natuur. En wij zorgen ervoor dat je dat zult ontdekken tijdens een rondreis in Laos: een fantastische rondreis waarbij alles geregeld is, van de vluchten tot de excursies. Een vakantie in Laos kan bijna niet completer. Wij nemen je mee naar de mooiste plekjes in Laos en kunnen hier alles over vertellen, zodat je het maximale uit jouw reis kunt halen.

Ontmoet de lokale bevolking

Wat zijn nu eigenlijk de hoogtepunten tijdens een Laos rondreis? Wij zullen er een paar uitlichten. Allereerst de Mekong rivier, die een natuurlijke grens vormt tussen Laos en Thailand. Daarbij krijg je ook een indruk van het lokale leven, waarbij we een stop maken bij een plattelandsdorpje. Tijdens de groepsrondreis in Laos is het een aanrader om ook even te gaan kijken bij een lokale markt, waar de bewoners uit de omgeving hun handelswaar uitwisselen. Of ontdek hoe ze rijstwijn en de traditionele Laos Whiskey maken, en proeven mag natuurlijk ook!

De tempels van Luang Prabang

Luang Prabang is de oude hoofdstad van het koninkrijk Laos, vaak ook onderdeel van een rondreis in Laos. Een bijzonder vredige en sfeervolle stad die geregistreerd staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en die je makkelijk te voet kunt verkennen. Hier zie je vele tempels, Wats genoemd, die nog zeer goed onderhouden en nog volop in gebruik zijn. Hier zie je ook nog veel traditionele monniken rondlopen in oranje gewaden.

Laos rondreizen combineren

Een Laos rondreis wordt vaak gecombineerd met andere landen zoals Thailand en Cambodja. Tijdens de groepsreis nemen we je mee naar de hoogtepunten van meerdere landen. Daarbij regelen we ook de eventuele binnenlandse vluchten. En natuurlijk zorgen we ervoor dat je comfortabel kunt overnachten tijdens de rondreis. Even bijkomen tijdens alle indrukwekkende hoogtepunten.

Ga met ons mee en ontdek Laos

Ga met ons mee en ontdek wat het land Laos allemaal te bieden heeft. Wij zorgen voor een comfortabele reis met alles erop en eraan. Alles is geregeld, dus je hoeft nergens aan te denken tijdens de reis. Alleen maar te genieten van de pracht en praal van dit fascinerende land. Genoeg redenen om te kiezen voor een rondreis in Laos dus!