Singlereis Laos – Ga met ons mee naar dit onontdekte land

Laos staat op het lijstje met de meest onontdekte landen. En dat maakt juist Laos tot een bijzondere bestemming voor een singlereis. Samen ontdekken we de hoogtepunten van dit land vol prachtige natuur, met onder andere een verblijf op ‘4000’ eilanden in het zuidelijkste puntje van Laos. Onze single reizen naar Laos zijn volledig georganiseerd, inclusief vluchten, comfortabele overnachtingen en vele excursies.

Single reizen Laos: ontdek dit unieke land!

Tijdens de single vakantie in Laos krijgen we volop de mogelijkheid om dit land te ontdekken. Laos is een jungleland, met vele prachtige rijstvelden, maar ook veel monniken die in oranje gewaden op pad gaan. Maar Laos heeft ook de machtige Mekong Rivier, die we ook zien tijdens de single groepsreis in Laos. En dat zijn slechts een paar van de hoogtepunten, Laos heeft zoveel moois te bieden!

Laos & Cambodja combineren

Twee unieke landen ontdekken tijdens een reis? Wij maken het mogelijk met de gecombineerde singlereis naar Cambodja en Laos. Twee onontdekte bestemmingen in een complete reis! Met als afsluiter een heerlijk strandverblijf om even helemaal tot rust te komen. Alles is geregeld, de groep hoeft alleen maar te genieten!