Vakantie Madagaskar

“In Madagaskar leven dieren die nergens anders bestaan ”

Madagaskar is een bijzondere bestemming. Maak kennis met dieren die alleen in Madagaskar leven, zoals de lemuren. Deze halfapen zijn nieuwsgierig en erg fotogeniek.
Reisspecialist Jessica

In Madagaskar leven dieren die nergens anders bestaan

Wij bieden helaas geen reizen naar Madagaskar meer aan. ANWB reisdochter SNP Natuurreizen heeft een aantal bijzondere reizen naar dit bijzondere land.

Rondreizen in Madagascar is een reis terug in de tijd. Het eiland splitste zich 165 miljoen jaar geleden af van Afrika en 80 miljoen jaar later raakte het volledig geïsoleerd doordat India verder noordwaarts afdreef. Hierdoor is een geheel eigen palet aan dieren en planten ontstaan met bijzondere endemische soorten waarvan de lemuren wel het bekendst zijn.

Dor en droog in het zuiden, savannen in het westen en noorden tot aan de laatste regenwouden in het noordoosten. Kleine bounty eilanden omringd door azuurblauwe zee sluiten een rondreis in Madagascar af als een echte vakantie. Een vakantie in Madagascar betekent genieten op de eilanden Nosy Be en Ile Sainte-Marie. Tropische stranden en onderwaterparadijzen. Mora mora. Relax!

Naar Madagaskar met SNP

Terug naar boven