Groepsrondreizen in Madagaskar

Unieke dieren zoals lemuren, prachtige natuur en een vriendelijke bevolking.
Je overnacht in mooie hotels en lodges.
Je reist per auto met Engelssprekende chauffeur/gids.
Veel inclusief tijdens de reis.

Groepsreis Madagaskar – Een bijzondere reis

Een groepsreis naar Madagaskar is om meerdere redenen bijzonder. Je ziet unieke dieren die je nergens anders kunt zien, je ontdekt prachtige natuur en ontmoet de vriendelijke bevolking van dit land. Wij zorgen ervoor dat je tijdens de groepsreis in Madagaskar de hoogtepunten van dit land zult zien. Daarbij zijn de vluchten, overnachtingen, veel activiteiten en entreegelden inbegrepen.

Unieke flora & fauna

Op dit eiland vind je zeer unieke flora en fauna op Madagaskar, 90% kom je zelfs nergens anders op de wereld tegen. Hier leven vele kleurrijke vogelsoorten, lemuren, kameleons en nog veel andere bijzondere dieren. We gaan deze ontdekken tijdens de groepsreis op Madagaskar tijdens verschillende wandelingen onder leiding van een lokale gids die alles kan vertellen over wat er groeit en leeft. Je ziet verschillende soorten landschappen, ieder op zijn eigen manier weer even bijzonder.

Een compleet programma

Wij hebben het complete programma uitgestippeld voor een groepsreis op Madagaskar. Je kunt de route en het programma per dag zien. Onze groepsreizen naar Madagaskar zijn de ideale manier om dit bijzondere land te leren kennen. Alles is geregeld, dus je hoeft alleen maar te genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft. Ga met ons mee op avontuur!