Madagaskar

Unieke dieren zoals lemuren, prachtige natuur en een vriendelijke bevolking.
Je overnacht in mooie hotels en lodges.
Je reist per auto met Engelssprekende chauffeur/gids.
Veel inclusief tijdens de reis.

Rondreis Madagaskar – Ontdek unieke flora & fauna

Eén ding is zeker: tijdens een rondreis op Madagaskar zie je planten- en dierensoorten die je nog nooit gezien hebt. Bijna 90% van de flora en fauna op Madagaskar is namelijk uniek en kom je nergens anders tegen. Denk aan zeldzame lemuursoorten en de zeldzame Indri Indri: een soort halfaap met pandavacht. Tijdens een rondreis op Madagaskar ga je tijdens wandelingen op zoek naar de planten en dieren van het eiland. Maar dat is nog lang niet alles. Ontdek wat dit bijzondere Afrikaanse eiland allemaal te bieden heeft.

Van natuur tot cultuur

Een rondreis op Madagaskar brengt je onder andere naar het laagland regenwoud van Périnet Nationaal Park. Hier leven al een paar zeldzame dieren zoals de lemuren en de Indri Indri halfaap. Het Ranomafana National Park geeft je het echte junglegevoel. Het park grenst aan warmwaterbronnen en herbergt een rijkdom aan biodiversiteit. De lokale gids kan alles over dit bijzondere park vertellen. Naast de natuur ga je tijdens een rondreis op Madagaskar ook de lokale cultuur ontdekken. De lokale bevolking ontvangt je met open armen en laat je zien hoe zij hun dagelijks leven doorbrengen.

Van wandelen tot ontspanning

Tijdens een rondreis op Madagaskar kun je wandelen door diverse natuurgebieden, waaronder de geërodeerde zandsteenformaties van het Isalo Park. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien een dor en kaal landschap, maar het herbergt een bijzondere plantenwereld. En wist je dat je in Madagaskar ook heerlijk kunt relaxen op het strand? Ifaty heeft een idyllisch wit zandstrand waar je heerlijk kunt liggen op het strand, een schildpaddenopvangcentrum kunt bezoeken of de onderwaterwereld kunt ontdekken.

Ga mee naar Madagaskar

Ga mee met ons naar Madagaskar en ontdek wat dit Afrikaanse eiland zo bijzonder maakt. Wij regelen alles voor je: van de overnachtingen tot de excursies.