2

Groepsrondreizen in Malediven

Groepsreis Malediven – Ga met ons mee naar het paradijs

De Malediven klinkt natuurlijk alleen al als een droombestemming. Wij durven het gerust het paradijs te noemen, en dat zullen we ontdekken tijdens de groepsreis naar de Malediven. Op de eilanden van de Malediven zul je heerlijk tot rust komen, maar je kunt ook genieten van de adembenemende onderwaterwereld. Het is allemaal mogelijk tijdens onze groepsreizen naar de Malediven.

Genieten op de Malediven

De Malediven wordt ook wel één van de mooiste plekjes op aarde genoemd, met hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. En dat zul je tijdens de Malediven groepsreis ontdekken. Met een groep genieten we van al het moois dat deze eilanden te bieden hebben, waarbij we overnachten in comfortabele resorts met een schitterende ligging aan het strand. Daar kun je bij onze groepsreizen naar de Malediven op rekenen. Alles is voor je geregeld en je hoeft alleen maar te genieten!

Stranden en onderwaterwereld

Tijdens de groepsrondreis naar de Malediven zie je misschien wel de mooiste stranden die je ooit gezien hebt. En het water is zo helder en blauw, dat je de onderwaterwereld al goed kunt zien. De groepsrondreizen naar de Malediven zijn dan ook zeker geschikt voor mensen die houden van snorkelen en duiken. Hier is zoveel moois te zien, ga er samen op uit en ontdek de prachtige onderwaterwereld.

De Malediven én Sri Lanka

Combineer de schatten van Sri Lanka met het paradijs op de Malediven tijdens een gecombineerde groepsreis naar de Malediven en Sri Lanka. Sri Lanka is een verrassende bestemming met veel diversiteit. Na het ontdekken van dit land tijdens een groepsreis in Sri Lanka is het heerlijk om tot rust te komen en de groepsreis met de Malediven af te sluiten. Wij regelen de vluchten, de comfortabele overnachtingen en veel excursies zodat je onbezorgd kunt genieten van de hoogtepunten van beide landen.

Het beste van twee werelden

Combineer het beste van twee werelden tijdens onze groepsreizen naar de Malediven en Sri Lanka. Wij nemen je mee naar de mooiste plekjes en sluiten af met een heerlijk comfortabel verblijf aan de mooiste stranden van de wereld. Liever een privé rondreis naar de Malediven? Ook dat is mogelijk.