3

Privé rondreizen in Malediven

Individuele rondreis Malediven – Ontdek de mooiste stranden

De Malediven, dat klinkt natuurlijk alleen al als een droombestemming. En deze droombestemming ligt binnen handbereik met een individuele rondreis op de Malediven. Heerlijk even bijkomen en genieten van de allermooiste stranden. Want dat ga je tijdens de privé rondreis op de Malediven zeker zien, bijna nergens anders hebben ze net zulke mooie stranden. En daarbij regelen wij een all inclusive strandverblijf op een prachtig koraaleiland.

Privé rondreis Malediven combineren met Sri Lanka

Wij bieden de mogelijkheid om de individuele rondreis op de Malediven te combineren met een individuele rondreis in Sri Lanka. Individueel bezoek je de hoogtepunten van beide landen, een manier om Sri Lanka te ontdekken en vervolgens heerlijk te ontspannen op de Malediven. De individuele rondreizen zijn ideaal als je dit met jouw eigen reisgezelschap wilt doen. Alles is geregeld! 

De mogelijkheden zijn eindeloos

Naast privé rondreizen op de Malediven bieden wij ook groepsrondreizen op de Malediven en diverse andere bestemmingen. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij zorgen ervoor dat alles geregeld is, van de vluchten tot de overnachten en veel excursies. De ideale manier om op een zorgeloze manier landen te leren kennen. Wij zorgen hoe dan ook voor een onvergetelijke reis!