Malediven

Geniet van de adembenemende onderwaterwereld, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee.
Je overnacht in comfortabele resorts met een schitterende ligging aan het strand.
Onze lokale vertegenwoordiger is ter plaatse voor je beschikbaar.
Je verblijft op basis van all inclusive.

5

Rondreizen in Malediven

Rondreis Malediven – Ontdek de mooiste stranden

Een rondreis naar de allermooiste stranden van de wereld, wie wil dat nou niet? Ga mee naar het paradijs tijdens een rondreis op de Malediven. Geniet aan de prachtige tropische baaien van een prachtige zonsondergang, ga duiken of gewoon even heerlijk bij bruinen op de prachtige stranden die de Malediven rijk is. Een Malediven rondreis is dé manier om even tot rust te komen en genieten van al het moois op deze eilanden.

Sri Lanka en Malediven rondreis combineren

De Malediven rondreizen zijn ideaal om te combineren met een bezoek aan Sri Lanka. Daarom bieden wij complete, gecombineerde reizen aan door de Malediven en Sri Lanka. Ontdek de hoogtepunten van Sri Lanka en geniet daarna van een luxe, all inclusive strandverblijf op de Malediven. De rondreis op de Malediven en Sri Lanka is een bijzondere rondreis met de hoogtepunten van beide bestemmingen.

Ontdek de mogelijkheden

Ga mee met een Malediven rondreis en ontdek deze tropische bestemming. Wij regelen alles, van de vluchten tot de luxe overnachtingen en excursies. Liever met een eigen reisgezelschap naar de Malediven? Kies dan voor een individuele rondreis op de Malediven met een gids/chauffeur. Wij hebben alles geregeld!