Zuid Malé Atoll

Club Rannalhi Resort

Club Rannalhi Resort is gesitueerd op het prachtige zandstrand van de Zuid-Malé Atol, één van de 19 atollen van de Malediven, die allen gevormd worden door meerdere kleine koraaleilanden.

Vanaf het vliegveld bent u per speedboot binnen 45 minuten op dit prachtige eiland.

Het resort beschikt onder andere over een duikwinkel en -school, een watersportcentrum, een souvenir- en sieradenwinkeltje, een restaurant met internationale keuken en thema-avonden, een café, twee bars en een Ayurveda massage centrum. Tevens biedt het resort verschillende activiteiten aan zoals wateraerobics en strandspellen, georganiseerd door het animatieteam. In de openbare ruimtes is er Wi-Fi beschikbaar.

De standaard kamers liggen op het eiland, in duplex stijl gebouwd met twee kamers op de begane grond en twee kamers op de eerste verdieping. De standaard kamers zijn comfortabel ingericht, ruim van opzet en voorzien van flatscreen televisie, telefoon, airconditioning, minibar, kluis, terras of balkon en een ruime badkamer met douche en haardroger.

Tegen toeslag verblijft u in een waterbungalow. De waterbungalows zijn gebouwd in het water en liggen aan een houten looppad. Sommige waterbungalows zijn in duplexstijl gebouwd, met twee kamers op de begane grond en twee kamers op de eerste verdieping.

Aandachtspunten

  • Onze accommodaties worden tweemaal per jaar door ons persoonlijk bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit
  • De getoonde hotels voor deze reis zijn onder voorbehoud. U verblijft mogelijk in een gelijkwaardig alternatief.
  • Bij uw reisbescheiden ontvangt u de definitieve hotellijst.