Vakantie Borneo

Vakantie Borneo - Ideaal voor natuurliefhebbers

Voor natuurliefhebbers kunnen we een vakantie naar Borneo meer dan 100% aanraden. Op dit groene eiland tref je prachtige natuurparken en tropische regenwouden. Tijdens de vakantie op Borneo kun je bovendien zeldzame dieren spotten zoals orang-oetans, neusapen en verschillende bijzondere vogelsoorten. En of je nu met een groep dit eiland wil verkennen of met je reisgezelschap, wij regelen het voor je. Ontdek wat Borneo allemaal te bieden heeft.

Vakantie Borneo: de mogelijkheden

Wij hebben verschillende routes samengesteld waarmee je de hoogtepunten van Borneo kunt leren kennen. Daarbij is het goed om te weten dat Maleisisch Borneo bestaat uit twee provincies: Sarawak en Sabah. In Sabah kun je een prachtige riviersafari maken en op zoek gaan naar de zeeschildpadden op Selingan Turtle Island. Maar we kunnen een vakantie op Borneo in Sarawak ook zeker aanraden. Hier vind je namelijk een aantal fantastische natuurparken en je kunt hier inheemse stammen bezoeken, een bijzondere ervaring.

Borneo en West-Maleisië

Niet alleen Borneo, maar ook het vasteland van Maleisië is de moeite waard om te bezoeken. Daarom kun je bij ons terecht voor een gecombineerde vakantie naar Borneo en West-Maleisië. We hebben routes samengesteld inclusief overnachtingen, transfers en excursies. Het zijn avontuurlijke rondreizen die je meenemen naar al het moois in zowel Borneo als Maleisië. Van stranden tot jungle en orang-oetans, het is allemaal mogelijk tijdens de vakantie in Borneo en Maleisië.

Verschillende vakanties

In ons aanbod vind je verschillende vakanties die je naar Borneo brengen. Iedere vakantie heeft weer zijn unieke hoogtepunten. Van groepsrondreizen tot individuele rondreizen en familierondreizen. Alle reizen zijn tot in de puntjes geregeld, van de vluchten tot comfortabele overnachtingen en leuke excursies. Wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke tijd zult beleven in Borneo. Bekijk de mogelijkheden en ga met ons mee op deze bijzondere vakantie!

We bezoeken deze plaats tijdens de volgende reizen