Familie rondreizen in Maleisië

Reis mee naar de Taman Negara, de Cameron Highlands, door de jungle op Maleisisch Borneo en Kuala Lumpur.
We overnachten vrijwel altijd in comfortabele viersterrenhotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

0

Familiereizen in Maleisië

Maleisië met kinderen – Ga met ons mee naar dit veelzijdige land

Natuur, moderne steden, heerlijke eten, in Maleisië is het allemaal te vinden. En dat maakt Maleisië ook tot een ideale bestemming om met kinderen naartoe te gaan. En daarom hebben wij ook speciale familiereizen naar Maleisië samengesteld. Avontuurlijke reizen met het hele gezin, met speciale excursies die ook voor kinderen superleuk zijn. Een gezinsvakantie naar Maleisië wordt op deze manier een onvergetelijke ervaring!

Gezinsvakantie Maleisië: ontdek samen dit prachtige land

Maleisië is heel goed met kind te bezoeken dankzij onze speciaal samengestelde familiereizen. We verkennen de hippe hoofdstad Kuala Lumpur, maar rijden ook door de groene theeplantages van de Cameron Highlands. En wat dacht je van het heerlijk relaxen op de bountystranden van Langkawi? De reis naar Maleisië met kinderen zit vol afwisseling, wat het extra leuk maakt om met het hele gezin te doen.

Maak uw keuze

Maak uw keuze en geniet samen met de kinderen van het prachtige Maleisië. Naast deze speciaal samengestelde reizen bieden we ook groepsrondreizen naar Maleisië, single groepsreizen naar Maleisië en individuele rondreizen naar Maleisië. Alles is mogelijk en wij zorgen er sowieso voor dat u niets tekortkomt tijdens de reis.

Terug naar boven