Groepsrondreizen in Maleisië

Reis mee naar de Taman Negara, de Cameron Highlands, door de jungle op Maleisisch Borneo en Kuala Lumpur.
We overnachten vrijwel altijd in comfortabele viersterrenhotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

4

Groepsrondreizen in Maleisië

Groepsreis Maleisië – Ga met ons mee naar het veelzijdige Maleisië

Als je op zoek bent naar een reis vol natuur, maar ook met moderne steden en heerlijke stranden, dan is een groepsreis in Maleisië zeker een aanrader. Met een groep gaan we door de jungle op Maleisisch Borneo, maar we gaan ook naar de prachtige Cameron Highlands en Kuala Lumpur. De groepsreizen naar Maleisië zitten boordevol spectaculaire hoogtepunten en we laten je ook veel zien van de echte cultuur in dit land. De reisleiders weten alles te vertellen en nemen de groep mee naar al het moois dat dit land te bieden heeft.

Maleisië groepsreis: het veelzijdige Kuala Lumpur

Tijdens een groepsrondreis in Maleisië brengen we natuurlijk een bezoek aan Kuala Lumpur. In deze stad vallen de grote koloniale gebouwen op, die herinneren aan het koloniale verleden van deze stad. Maar er zijn ook ultramoderne winkelcentra en kleurrijke wijken zoals Little India en China Town. Een bezoek aan Kuala Lumpur is een belevenis op zich! Samen verkennen we deze bijzondere stad, die zoveel verschillende gezichten heeft.

De prachtige Cameron Highlands

De groepsreizen naar Maleisië bestaan niet alleen uit een bezoek aan mooie steden, maar ook uit een prachtige natuur. Zo is er een magistraal heuvelgebied met fruit- en theeplantages: de Cameron Highlands. Hier brengen we ook een bezoek aan de theeplantages en genieten we van een heerlijk kopje Cameron Highlands thee in een theehuis. Tip: vergeet tijdens je verblijf ook vooral niet om de plaatselijke lekkernij te proeven: aardbeien gedompeld in warme chocolade.

Complete groepsrondreizen

Wij organiseren complete groepsrondreizen naar Maleisië inclusief de vluchten, comfortabele overnachtingen en veel excursies. De groepsreis combineren met een groepsrondreis naar Thailand? Ook dat is mogelijk. Wij bieden groepsreizen waarbij de hoogtepunten van meerdere landen gecombineerd worden in één reis. Het beste van meerdere landen in één groepsreis!

Ga met ons mee naar het prachtige Maleisië

Ga met ons mee in de jungle, zie de orang-oetans in Borneo, maar bezoek ook bijzondere steden in het prachtige Maleisië. Geniet van een onvergetelijke groepsrondreis in Maleisië of kies voor een singlereis in Maleisië of een familierondreis in Maleisië, het is allemaal even bijzonder!