15-daagse groepsrondreis Maleisië - Taman Negara

Vakantiegeld Voordeel € 75,- p.p.
U krijgt van ons:
  • Heerlijke High tea in een traditioneel Brits landhuis
  • Verblijf in de jungle van Taman Negara inclusief canopy walk en Orang Asli dorpje
  • Verblijf in prachtig 4* resort Berjaya direct aan het strand van tropisch Langkawi
  • Welkomstdrankje op een rooftop bar in Kuala Lumpur
  • Non-stop vluchten met KLM

Zeer complete rondreis langs de hoogtepunten van West-Maleisië

De reis begint in de fascinerende hoofdstad Kuala Lumpur, waar koloniale gebouwen en de moderne wolkenkrabbers elkaar afwisselen. Daarna gaan we op weg naar Taman Negara, de oudste jungle ter wereld, met haar indrukwekkende natuur. Vervolgens rijden we in westelijke richting naar de prachtige Cameron Highlands, een glooiend landschap waar we overnachten temidden van thee- en fruitplantages. Op het eiland Penang verblijven we in de levendige stad Georgetown, waar de verschillende bevolkingsgroepen in harmonie met elkaar samenleven. De reis eindigt op het tropische eiland Langkawi.

Comfortabele hotels en vervoer
Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijft u in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Op Langkawi verblijven we bijvoorbeeld in een heerlijk viersterrenresort aan zee. We vliegen bovendien comfortabel en non-stop met KLM naar de bruisende metropool Kuala Lumpur.

Veel inclusief
Tijdens deze reis zijn een aantal leuke excursies al inbegrepen in de reissom. Zo genieten we van een welkomstdiner met traditionele dans in Kuala Lumpur, bezoeken we een lokale wet market en maken we een prachtige boottocht over de Tembeling rivier.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers