Groepsrondreis Maleisië - Taman Negara

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

79 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 08-05-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. S - De Lier
10,0
Toegevoegd op: 08-04-2018

Een mooie, goed verzorgde reis met een compliment voor de reisleider Gijs .

Kunnen terug kijken op een mooi verzorgde reis. Compliment voor de reisleider Gijs. Mede dankzij hem hebben we genoten van Maleisie. Bedankt Gijs. Hopen je ooit nog eens terug te zien als we weer een reis bij Fox boeken. Familie Wouters.

Mw. W - Bladel
10,0
Toegevoegd op: 07-04-2018

Verzorgde mooie reis

Zeer mooie gevarieerde reis. Genoeg tijd tijdens de rondreis om nog dingen op je eigen te doen. Als je dan het geluk hebt zoals wij, om een toffe groep te hebben en een zeer goede reisleider, de Belg Gijs, dan beleef je een topreis. De canopy walk is gesloten wegens restauratie, dat was wel spijtig. Nogmaals dank aan de groep en zeker aan Gijs die er een mooi geheel van maakt door zijn kennis en grappen. De Belgjes 😉

Dhr. V - Mol
10,0
Toegevoegd op: 05-04-2018

Een goedgeorganiseerde rondreis met veel variatie begeleid door een deskundige reisleider

Wij hadden een erg leuke groep en een super gemotiveerde reisleider die ons veel informatie over het land,de bevolking en de politieke achtergrond van Maleisië wist te vertellen. Hij deed erg zijn best om er een hechte groep van te maken en de 3 jarigen tijdens de reis werden echt in het zonnetje gezet met een heuse verjaardagstaart. Wij hebben enorm genoten en hebben mooie herinneringen voor het leven mee terug naar huis genomen.

Mw. V - Boxmeer
10,0
Toegevoegd op: 05-04-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. van der M - Alphen Aan Den Rijn
8,1
Toegevoegd op: 02-04-2018

Reis geeft een goed beeld van het leven in Maleisië

De reis voldeed aan onze verwachtingen. Enige minpunt was de overtocht per ferry van Penang naar Langkawi. Zéér oncomfortabel! Gezellige reisleider (Gijs) zorgde voor een goede sfeer binnen de groep.

Dhr. S - Drunen
8,6
Toegevoegd op: 29-03-2018

Boottocht van Penang naar Langkawi zouden wij niet aanraden.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 29-03-2018

Een zeer gevarieerde , goed georganiseerde,verassende rondreis. Mooi land, vriendelijke bevolking.

Een zeer gevarieerde rondreis,erg afwisselend,ook goede hotels . Een heel mooi land waarin je je welkom voelt. De bevolking is erg vriendelijk. Ook het eten is er heerlijk! Het was een topvakantie , mede ook door de persoonlijke touch van de reisleider ( Gijs). Heeft erg de moeite gedaan om het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken .

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 29-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. V - Haaksbergen
7,6
Toegevoegd op: 22-03-2018

Leuke reis met enkele zeer bijzondere hoogtepunten.

Mw. van der S - Wagenberg
Terug naar boven