15-daagse groepsrondreis Maleisië - Taman Negara

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

79 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Toegevoegd op: 24-01-2020

Fantastische reis gehad met een hele leuke groep, echte aanrader!

The Top in Penang is erg leuk, je kunt op 230 meter een wandeling aan de buitenkant van het gebouw maken. Voor de echte daredevils! De Petronas Towers blijven bijzonder, een ritje naar boven is zeker de moeite waard. In KL kun je ook met Mikes Bikes een fietstocht door de stad maken, leuk georganiseerd.

Monique
9,0
Toegevoegd op: 23-01-2020

Prachtige reis met een grote variatie aan bezienswaardigheden van zowel natuur als cultuur!

Maleisie is een prachtig land met vriendelijke mensen en een schitterende natuur en cultuur! KL is een mooie moderne stad met veel bezienswaardigheden.Fietstocht door het hart van de stad is een echte aanrader. Taman Negara is een oase van mooie natuur. In de Cameron Highlands geeft de Mossy Forest tour je een geweldig indruk van het prachtige landschap op 2000 meter hoogte. Op Penang is Georgetown een mooie stad met leuke excursies zoals oa de street arts wandeling. Langkawi is een waar paradijs, waar het heerlijk vertoeven is met een mooi strand en heerlijk eten! Een echte aanrader is de excursie Mangrove tour! En een mooie afsluiting van de vakantie.

9,0
Toegevoegd op: 04-11-2019

Prachtige reis waarbij je zeker de highlights van een gedeelte van Maleisie ziet.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 02-11-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 02-11-2019

Een hele mooie reis waarin je een mooie indruk krijgt van Maleisië. Zeer de moeite waard!

Een hele leuke reis die mede door de leuke groep nog leuker is geworden. Onze gidsen Sep en Mike hebben het fantastisch gedaan. Veel verteld en en ook vele leuke aanwijzingen voor de vrije tijd gegeven. Wij hadden geluk: de Canopy Walk is weer open!! Echt doen! De Mangrove Tour op Langkawi is een aanrader. Eigenlijk zijn alle excursies gewoon leuk om te doen. Het was echt een leuke en mooie reis.

Maartje
8,3
Toegevoegd op: 02-11-2019

Een prachtig land om zowel natuur als cultuur uit Azië te leren kennen en intens van te genieten!

De mooiste excursie was toch wel de mangrovetour! We mochten zelfs dolfijnen zien en hebben heerlijk in het water mogen genieten van onze lunch. Ook de wandeling met vervolgens bezoek aan Orang Asli was heel leuk, de informatie sloot goed op elkaar aan. Tijdens deze reis hebben we veel over de geschiedenis van het land mogen leren, deze bepaalt tot op heden de cultuur. Je kunt er wel ontzettend veel trappen lopen, dus goede mobiliteit is raadzaam om optimaal te kunnen genieten. Als je de moeite neemt om regelmatig lokaal te eten, leer je meteen meer over de cultuur kennen en de heerlijke gerechten die men heeft. Bijkomend voordeel is dat dit zeer portemonneevriendelijk is. Al met al een topreis!

8,3
Toegevoegd op: 18-10-2019

Een geweldige ervaring en leuke groep.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Piet
8,0
Toegevoegd op: 11-10-2019

Contrast Kuala Lumpur en Taman Negara is mooi maar de eind bestemming op Langkawi een paradijs.

Een mooie reis met Kuala Lumpur als drukke en levendige stad en Taman Negara als oase van rust. Kies hier zeker voor de excursie naar de "watervallen" mooi indrukwekkend met de boot en puur natuur. Camaron highlands is lekker verkoelend en mooi groen met de thee plantages. Penag, Georgetown is een levendige stad met veel bezien waardigheden. Maak gebruik van de gratis bus route welke door de stad gaat.. De eind bestemming op Langkawi is als een paradijs. Ga van hieruit zeker naar de kabelbaan en Sky bridge. Maar geniet zeker van de accomodatie.

Roger en Niek
10,0
Toegevoegd op: 07-10-2019

Een aanrader

Alles was geweldig maar Malakka, de Sunset diner cruise en de mangrove tour zijn absolute toppers

Evert en Tanja uit Almere
8,0
Toegevoegd op: 07-10-2019

Mooie afwisselende reis tussen stad, natuur en strand

Er is geen omschrijving ingevuld.

Jurgen en Lara