15-daagse groepsrondreis Maleisië - Taman Negara

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

79 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Toegevoegd op: 22-03-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 19-03-2019

Een prachtige reis met een mooie mix van natuur en cultuur.

We hebben een prachtige reis gehad, mede door onze reisleiding Laura met haar enthousiasme en haar altijd vrolijke lach. Ze gaf veel informatie en regelde alles op adequate wijze. En niet te vergeten onze lokale gids Azhar. Wat heeft hij ons een mooi beeld gegeven over zijn land. Enkele aanraders betreffende de optionele excursies: * Vooral gaan fietsen in KL. * De Kek Lok Si tempel in Georgetown is een must! * De Mangrove toer op Lankawi - een belevenis.

Grietie en Douwe uit Groningen
8,7
Toegevoegd op: 19-03-2019

verrassend mooi, vriendelijk, gastvrij, een aanrader.

Twee optionele excursies op Langkawi mogen niet ontbreken in deze reis, t.w. Mangrove tour en de fietstocht. In Penang is de heuvel en tempel tour een aanrader.Het bezoek op zondag aan de theefabriek in de Cameron Highlands is daarentegen geen aanrader en zeker niet op zondag , zeer druk en in feite stelt de fabriek niet veel voor.

8,0
Toegevoegd op: 15-03-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 12-03-2019

Een reis met véél variatie en genoeg tijd voor wat rust

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mevrouw Damen uit Apeldoorn
9,0
Toegevoegd op: 10-03-2019

Een heel prettige reis met een heel goede reisleider, we hebben genoten

De reis was top

Familie Maas
10,0
Toegevoegd op: 08-03-2019

Wat heb ik veel informatie gekregen over land, flora,fauna,mensen. Geweldig!

Wat een verrassing,deze reis. Zoveel gezien,zoveel geleerd over flora,fauna,mensen,het land en zijn geschiedenis. Ga vooral mee op zoveel mogelijk excursies, ze zijn allemaal mooi, maar vooral de mangrovetocht op Langkawi is indrukwekkend. Reisleider Gijs is bijzonder uitgebreid in het geven van informatie,regelt alles en stapt blij de bus in met een zak fruit of gefrituurde banaantjes. Iedereen mag proeven. Mister Zep, gids Sabri, chauffeur Hoessein: bronnen van heel veel leuke informatie, zeer behulpzaam wanneer nodig. Een kolibrie zijn jong zien voeren, een kijkje in een oliepalmplantage, een aap op je balkon ? Ga naar Maleisië en geniet!

9,0
Toegevoegd op: 02-03-2019

Lokale gids en Fox reisleider maken de reis tot een groot succes

Verleng op Langkawi

8,0
Toegevoegd op: 28-02-2019

Een mooie reis

Het welkomstdiner en de show is FOX onwaardig! Slechte kwaliteit eten en show. De cano play bij de Taman Negara niet noemen op de site! Slecht onderhoud is de oorzaak en niet het regenseizoen!

8,3
Toegevoegd op: 27-02-2019

prima indruk van een prachtig land met een zeer goede reisleider Jeroen

iets minder tempels bezoeken.

Marian en Kees